|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet glede varovala za posteljo
2.5.2010 13:04:45   
maktub
zanima me s čim zavarujete otroka pred padcem z postelje...videa sem prav varovalo za postelice ampak pri nas je problem saj dokler mu ne kupiva postelje z jogijem bo spal na francoski postelji ki se ležisče dviga in otr.varovalo ne stoji saj je dno votlo?
a ima katera kak nasvet al ve za kako varovalo ki bi bilo primerno za to posteljo?
v BC nimajo nič kaj takega..predlagala mi je da dam povstre ampk ima tamali že 2 leti in se ponoči tko obrača da bi sow kr čez

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet glede varovala za posteljo
2.5.2010 13:44:46   
ajataja
Varovalo gre tud na francosko posteljo tako kot imaš ti -preverjeno,ker imamo mi isto in smo dokler je bil dojenček naredili gor ko sem proti jutro podojila sem ga kar v postelji pustila pa me je bilo strah da se mi dol zrola pa smo dali gor varovalo.Daš pod jogi in ti tako stisne dol da nima kam past .

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.