|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   matični mleček
1.5.2010 17:12:18   
tlusin
Pozdravljeni,
že več kot leto dni nama ne uspe spočeti deteca, zdaj imava "le" skorajda 6-letno fletno punčko. Zadnja dva meseca jaz jemljem zjutraj matični mleček, mož pa skoraj vsak dan zvečer pycnogenol strong, ker naj bi baje tudi to pomagalo pri zanositvi. Pa uspah kar ni ali ni. Je pa res, da jaz po zaužitju matičnrga mlečka v 15-20 minut kasneje spijem tudi dokaj močno kavo, včasih pa potem v dopoldnevu še eno. Morda tudi ti kaj slabi, da ne uspe? Koliko časa naj bi bilo priporočljivo jemati matični mleček, da morebiti uspe z zanositvijo? Kot sem rekla, zdaj mineva drugi mesec jemanja matičnega mlečka,pa nama spet ni uspelo. Kakšen nasvet, vaša izkušnja s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: matični mleček
1.5.2010 20:27:41   
nati29
No, jaz sem tudi prejšnji mesec začela jemati matični mleček, sem mislila da bo več sreče, pa sem ravno danes že dobila neke rjave izcedke. Jaz bom sicer še naprej jemala matični mleček, ker imam res več energije, pa mogoče bo pa ta mesec kaj pomagal.
Kaj pa je to pycnogenol strong in kje se ga dobi? Jaz sem brala, da za moške pomaga L - karnitin, sem pa malo razmišljala, da bi ta mesec začela piti čaj krvomočnice, baje je velikim pomagal. Pa brala sem tudi (kaj vse ne preberem user posted image ), da naj bi ena skodelica zelenega čaja na dan povečala možnost zanositve, tako da to sem se odločila, da bom tudi pila.
Mi imamo tudi sinčka starega 5 let in pol in imela sem dva ss, decembra pa odstranjeno pregrado. Od takrat pa mi ne uspe zanosit.
Kakšen matični mleček pa jemlješ? Jaz kar v kapsulah.

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2010 23:32:20   
tlusin
Zdravo,

seveda tudi tebi želim, da bi vama čimprej uspelo. Jaz pa uživam matični mleček po žlički - mož mi ga je prinesel iz Medexa na Miklošičevi v LJ, je pa cena okrog 40-45 EUR, zdajle res ne vem natančno. Sem pa teden,dva jemala kapsule matičnega mlečka. Je pa ta iz stekleničke, ki ga imaš za okrog 2-3 mesece zelo grenak. Mož jemlje pycnoginol, ki se ga dobi v lekarnah, več različic - strong, medium, pač odvisno koliko tablet na dan potem jemlješ. Cena okrog 30 EUR, notri 30 tablet, ki jih ima za en mesec. Tko da, to je to. Mu bom pa kupila zdaj uno zadevo o kateri ti govoriš, da moškim tudi pomaga. Res si bejbico zelo želiva, hčerkica naju pred sorodniki včasih spravi kar v malce zadrege, ampak saj vsi razumemo, da pač otroci ne izbirajo besed, kako nastane otroček.
Pa si se ti morda odpovedala kaj kavi, jo piješ kot vedno? Jaz brez nje skoraj ne znam bit, ampak zaradi otroka sem se pripravljena odpovedat. Mož sicer tudi pije kavo, ampak manj od mene.
Prijeten pozdrav, Kristina

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2010 9:59:18   
nati29
Jaz popijem kar ene tri kave na dan, včasih tudi 4 user posted image . Pa še to ta velike šalce. Bom probala zmajšat, ampak imam tako nizek pritisk, pa še kavo imam ful rada. Sem pa dons še laneno olje kupila, baje da ugodno vpliva na ureditev hormonov, tako da bom še to probala. A drugač imaš redne M? Jaz imam na 28 - 29 dni, tako da ne vem, kako da zdaj sploh ne zanosim.

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2010 10:22:34   
tanjusi
em pa dons še laneno olje kupila, baje da ugodno vpliva na ureditev hormonov, tako da bom še to probala. A drugač imaš redne M? Jaz imam na 28 - 29 dni, tako da ne vem, kako da zdaj sploh ne zanosim.

kje in kaj si to kupila , če nisem radovedna?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2010 11:05:47   
nati29
Sem mislila it v lekarno kupit, pa sem dons čist slučajno vidla, da ga imajo v Šparu, tako da sem ga kar kupila. Sem brala, da ga morš s skuto zmešat al pa z jogurtom, tako da jaz sem dons že en jogurt pa žlico lanenega olja in pa žlico strtih lanenih semen. Pa je bilo čist dobro.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2010 19:14:28   
astrid1
Nekateri (ameriški) strokovnjaki za plodnost pravijo, da kava škodi. Priporočajo predvsem pitje vode, zelenega čaja...
Za nizek pritisk pa pomaga redna športna aktivnost. Vem, ker ga imam tudi jaz nizkega.

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2010 20:29:26   
nati29
Ja sigurno bi bilo bolj zdravo več telovadbe pa manj kave, ampak sem se tko navadila, da zjutraj v službi spijem eno pa potem še ob 12 eno, bom to ob 12 probala zamenjat za zelen čaj al pa za brezkofeinsko. Imam pa obdobja, ko res redno telovadim in veliko hodim, imam pa tudi obdobja, ko kar ne najdem časa, včasih pa tud energije.
Sem pa brala, da zmerna telesna dejavnost spodbudi prekrvavljenost jajčnikov, tako da tudi lažje ovulirajo, prekomerna dejavnost pa tudi zmanjšuje plodnost. Za oba je dobro, da sta zmerno telesno aktivna.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2010 15:21:04   
astrid1
Več o napakh, ki zmanjšajo možnost zanositve si lahko preberete na tem naslovu. je zanimivo.

http://www.PersonalPathtoPregnancy.com/Mistakes.html

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Letos boste podrili darila za:
Spark

No pa da vas vidim!

Miklavža (21%)

Božička (38%)

Dedka Mraza (11%)

Novo leto (4%)

Nič od tega (5%)

Za vse (20%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!