|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust na Šolti
14.7.2005 8:27:03   
anitana
Pozdravljene,
po zeloooo dolgen času se oglašam in vas prosim za pomoč oz. nasvet. Drug teden gremo prvič na morje na Šolto z našo malo pikico, ki bo drug teden stara 1 leto. Najprej pa je treba priti do Splita. Zanima me po kateri poti je bolje it, po avtocesti ali po jadranski magistrali in koliko časa se vozi, vozili bomo ponoči, da ujamemo prvi trajekt na otok. Ali je katera že bila na otoku, baje je zelo lepo? :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dopust na Šolti
14.7.2005 8:36:16   
cekrček
Anitana

Jaz sem že bila na Šolti in je res lepo ampak to je bilo 20 let nazaj :).Se ti pa defenitivno bolj splača iti po avtocesti čeprav je cestnina mislim da okoli 5.000 ampak si pa ful hitro dol.Moj stric je bil ravno prejšnji teden v Šibeniku in je do tja iz Lj. po avtocesti rabil 4 urce.Tko da jaz bi na tvojem mestu defenitivno izbrala avtocesto.

Lepo se imej na dopustu. :sloncek:

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dopust na Šolti
14.7.2005 8:41:43   
leyla
Ojla
tidi mi gremo na Šolto, ampak v začetku avgusta, jaz sem bila tam že par let nazaj in mi je bilo super, ampak ne tam kot gremo letos, se pravi v Nečujam, kar se poti tiče je definitivno krajše po avtocesti, je pa problem če je gužva in se noro čaka, takrat je boljš it po magistrali, po avtocesti je caa.5h, ne vem s katerega konca si, po magistrali pa 7h. Nisem ti nevem kaj pomagala, a ne.

Lepe počitnice in lep pozdrav.

Lea

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dopust na Šolti
14.7.2005 8:42:09   
Natas@
Samo ni it po AC v soboto. Mi smo šli domov 25.6., sobota, smo sier čakali pol ure na CESTNINI 800m, V NASPROTNO SMER proti morju pa je bila kolona dolga prbl. 15 km, če ne še več. Ampak do kamor greste ni samo ena cestnina, jih je več, pa še 2 tunela sta samo enosmerna in se tam tudi gužva nabere.
Drugače pa če ni gužve si ps res tam zelo hitro.

lp

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dopust na Šolti
14.7.2005 8:42:44   
Pajaca
Mi gremo tudi do Splita in to po AC..... ma briga me 5000 gor al dol... ampak tisti ovinki po jadranski so lahko moreči.

Aja pa nasvet... potujte ponoči, otrok bo spal, vi boste pa zjutraj že v Splitu..... pa na prvi trajekt in že prvi dan lahko uživaš na morju.

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dopust na Šolti
14.7.2005 9:06:49   
klavdijas
Mi smo sli do Splita v obe strani po AC. Nikjer nismo nic cakali. Cestnino placas v Bosiljevem, ce prides iz Vinice in pa v Splitu, kjer je konec AC. Vozili smo se 5H., kar pades v Split. Sploh ne pomislimo vec na magistralo. Potvali smo pa v eno smer ponoci, v eno podnevi, res BP. Mene bi bolj skrbel trajekt, da je prevec turistov in ne prides gor.

LP,

Kaja

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dopust na Šolti
14.7.2005 9:18:03   
ninca
po avtocesti :kuza:

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dopust na Šolti
14.7.2005 9:29:30   
ninca
sam ob sobotah je na avtocesti ubijalska gužva ko smo šli mi z jadranja, 2.7. je ves čas po radiu govoril da je ful gužva pred vsemi cstninskimi pa na izvozu iz AC... smo se pa vozil v soboto 25.6. od jesenic do zadra pribl.4ure - 5 ur: s postanki za :kava:

upam da vam bo všečl na šolti ker ko smo šli mimo z jadrnico je zgledalo zelo lepo...9nebesa pa čimmanj časa se vozite;)

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dopust na Šolti
14.7.2005 9:39:51   
Laura26
No mi smo se ravno vrnili s Šolte bili smo v naselju Nečujam. Res je lepo čeprav ni veliko sence tako da smo bili z našo 7 mesečno pikico na plaži le zelo zgodaj dopoldne in pozno popoldne. Kar se tiče čistoče in urejenosti je naselje res 1A. Malo nas je le zmotilo, da je bila voda v bazenu zadnja dva dni ( ko je bilo nekaj več turistov) zelo kalna pravzaprav umazana. Drugače ti pa svetujem da natančno pogledaš kdaj gre trajekt, ker mi smo se malo zeznili in smo spregledali da je praznik tako da smo na trajekt čakali kar nekaj časa:). Aja pa v obe smeri smo šli po AC, (cena:SPLIT-BOSILJEVO=152 kun).
UŽIVAJTE

PS: kaj več o Šolti si lahko prebereš na http://www.solta.hr

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dopust na Šolti
14.7.2005 9:57:36   
Anonimen
Do Splita pejt po AC. Je hitrej in precej bolj varno kot po jadranski magistrali.

Mi smo rabili Omiš - LJ štartalo par minut pred 6:00 v Lj pred blokom smo bili 10:40. Pa je bila povprečna hitrost po omejitvah - majo baje hude kazni. Ceno je že Laura napisala.

Uživajte

(odgovor članu anitana)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   dopust na Šolti
14.7.2005 10:38:39   
matjuška10
Hojla,

Mi smo se pred 10-imi dnevi vrnili iz Splita in sicer po avtocesti Split - Zagreb in nato Zagreb-LJubljana. Za pot smo potrebovali 4,5 ure, otroka sta spala skoraj celo pot. Cestnina sicer ni prav poceni, vendar odtehta vožnjo po ovinkih, bruhanje otrok ... Vračali smo se na ponedeljek, tako da ni bilo veliko prometa na cesti.

LP

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dopust na Šolti
14.7.2005 13:09:27   
tilka
Sodelavci, ki so že bili, so rekli, da je vse ok po avtocesti, samo ne potovati iz petka na soboto, ali pa v soboto nasploh.

(odgovor članu anitana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?