|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toysrus
14.7.2005 8:22:22   
vesna fž
mene pa sam zanima če katera ve ali ti pošljejo lahko iz njihove trgovine kakšno stvar,če jo želiš?Namreč rada bi kupila nivejin nahrbtnik ker je FUL cenejši gorih kot pa pri nas (pri nas stane 8.600,00 v baby centru v toysu pa je 16 eur)ful razlika a ne?:((Ker sam za nahrbtnik se mi ne splača gor vozit.

Če pa katera slučajno gre bi jo pa z veseljem prosila če bi mi ga lahko prinesla.

Hvala za informacijo in lp vesna:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   toysrus
14.7.2005 8:27:19   
tinatona
Haj!

A je ta trgovina tud v Celovcu? Če je ti ga lahko jaz prinesem - grem jutri tja.

Lp tina

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   toysrus
14.7.2005 8:34:47   
smrka
zakaj si pa nekupis tukaj kak drug nahrbrtnik?

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   toysrus
14.7.2005 8:35:03   
vesna fž
oooo super

ja jst mislim da je nisem pa ziher:ups:grem zdle pogledat na njihovo stran če jo imajo tam ti sporočim.

Zlata si:love:

lp

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   toysrus
14.7.2005 8:35:20   
lex
Menda ne pošilajo - se je tast pozanimal, ker je ta malemu neki hotel kupit pa je mogel pot pod noge vzet. K... pa Evropa

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   toysrus
14.7.2005 8:36:50   
vesna fž
ni videt:zmeden: bo mogoče katera druga vedela pa povedla.Če bo te bom prosila drgač pa vseen hvala za prijaznost.

lp vesna

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   toysrus
14.7.2005 8:38:04   
Anonimen
seveda je v celovcu tut

(odgovor članu vesna fž)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   toysrus
14.7.2005 8:39:44   
vesna fž
smrka ta mi je všeč zdaj sicer mam že enega od medvedka puja in mi je čist ok sam je majhen zdej ko bo pa še eden pa bi skor rabla kaj bolj vlkega da bom za oba lahko imela stvari noter.Niti nisem zasledila kakšnega drugega,če pa je je pa sigurno dost dražji od tega nivejinega-ta je res ugodna cena pa še fajni je sem ga vidla pr sosedi.
Če ne bo šlo drgač bom pa šla sam pa bom še kaj zapravla;)kar ni v planu:)-

lp vesna

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   toysrus
14.7.2005 8:40:44   
vesna fž
a res je? Pa sem tam na mapo pogledla pa ga ni vpisanega:ups:al pa sem jst mal zmedena:zmeden:

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   toysrus
14.7.2005 8:41:04   
tinatona
Kul, kje pa je? sicer se ne spoznam prav dost (sem bla nazadnje decembra še kot srečka :nosecka:), sam pozna pa kolegica. mi bomo šli v center - v H&M, pa C&A (tam k je v bližini božični sejem).

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   toysrus
14.7.2005 8:45:17   
vesna fž
Jst ne vem ponavadi hodim v grac Lara a bi lahko prosim povedala kje je:)

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   toysrus
14.7.2005 8:49:56   
Anonimen
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=12&storeid=57&action=show&PHPSESSID=f03a05f88d83d085cd41882819d14517

če se peleš iz ljubelja proti celovcu, pri mcdonaldsu zaviješ desno, se pelješ do kike in na križišču zaviješ desno se pelješ ene 500 m in na desni strani zagledaš tojsa

lp, lara

(odgovor članu vesna fž)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   toysrus
14.7.2005 8:55:17   
tinatona
o krasno. To pa vem kje je!!! Hvala ti Lara!!! Evo en šopek :rozica:.

LP tina :rozica:

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   toysrus
14.7.2005 8:58:09   
Anonimen
Ja, oziroma tako, da če z glavne ceste, tiste ki pelje proti Vien - Graz (na katero iz čisto glavne zavijete, če želite v tisti center) ne bi zavili na ta center, kjer sta C&A in H&M, ampak bi se peljali naravnost, bi po kakšnih parih kilometrih (skozi naravnost, pri vseh semaforjih) v križišču v diagonali zagledali Kiko in takrat morate zaviti desno. Peljete se torej še kakšnih 500 m in je na desni Toys. Bolje viden je Obi, ki stoji poleg.

(odgovor članu vesna fž)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?