|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je mogoče..
14.7.2005 8:16:56   
Linda25
da imam ovulacijo takoj po :hudicek:M?

Prozoren izcedek. Nič me ne špika.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj je mogoče..
14.7.2005 8:20:22   
tempelj
:zmeden2: tud mene to zanima :ups:, ker je ta mesec vse neki čudn. Ponavadi imam proti koncu, zdaj pa kr neki čudno bolečino čutim v jajčniku že cel teden.:(. Pa še eno mogoče mal neumno vprašanje: a če na tri dni :sloncek::sloncek::sloncek:, je kaj manj verjetnosti za:duda: al ne?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj je mogoče..
14.7.2005 8:24:45   
Linda25
Tempelj,

na 2-3 dni je čisto o.k.
Ja meni je tudi čudno. Takoj po :hudicek:m se je začel ta izcedek, ne vem lahko da je Ovulacija ali pa tudi ne.

Nič na vsake 2-3dni bo potrebno pridno :sloncek::sloncek:, pa mogoče kaj rata. Bomo videli.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj je mogoče..
14.7.2005 8:40:51   
tempelj
2-3 čist OK, sam kaj pa če hoče vsak dan :sloncek::sloncek:? :)-:)-:)- pol je pa že problem, :)-:)-:)-
Bomo vidl, kaj se dogaja tole z nami :rozica:. Jaz sem zadnjič za hec nardila test O, pa mi je en pokazal, drug pa ne?:zmeden2: Zdaj pa vedi kaj je, po izračunu pa naj bi bilo to od sobote naprej.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj je mogoče..
14.7.2005 8:43:50   
emaa
Linda lahko je O takoj po M, je vsaka drugač narejena, tako da ni nobenega pravila kdaj imaš O

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj je mogoče..
14.7.2005 8:59:50   
MašaS
Zdravo!

Ja, je cisto mozno, da je takoj po M. Pri meni je bilo tako ravno tisti mesec, ko sem sla na HSG. Takoj po M sem imela O (8.dan). Prej in potem pa nikooooli. Tudi ciklus sam je bil takrat zato cisto kratek (22 dni). Sicer pa je ponavadi takoj po M vedno malo vec sluzi. Baje, da je to normalno (je rekel G).

Masa

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj je mogoče..
14.7.2005 9:48:20   
Linda25
hvala. Mogoče je res samo sluz po :hudicek:M.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj je mogoče..
14.7.2005 12:50:30   
PiaM
Linda, lahko je.Midva ta mesec, ko bi naj praviloma imela O, nisva :sloncek: kaj pridno, pa sem ravno ta mesec zanosila.Tako da sem imela O verjetno prej ali bolj pozno.
Vidva le pridno :sloncek:, pa bo.
Sluz bi pa naj bila malo vlečljiva v O menda.

:rozica:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj je mogoče..
15.7.2005 13:16:01   
buča
ah,bejbe,meni je vedno malo krvi priteklo med O.Po splavu pa nikoli več.Sem kupovala teste Romed za ovulacijo-kao nikoli po testu nisem več imela ovulacije.nikoli več ovulacije,nikoli več krvavitve,nikoli več izcedka,nikoli več me ni bolelo...pa je Pika vseeno ratala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?