Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
aptamil 3 - kdaj nehati? 30.4.2010 13:54:47
|
|
|
|
PetraSkok
|
pozdravljene, zanimajo me vaša mnenja, in sicer, doma imamo 15 mescev staro punčko. Že zelo dolgo se zbuja konstantno okoli 05.30 do 06.00 in hoče takoj jesti (sicer spi celo noč). Do sedaj sem ji zjutraj dajala flaško Aptamila, sedaj pa sem razmišljala, da bi ji počasi začela ukinati ta Aptamil. (drugače čez dan ima normalne obroke). - poizkusila sem z navadnim alpskim mlekom 3,5 (nardila par požirkov in ugotovila, da to ni to, začela jokat in sem ji morala dati Aptamil. Zanima me, ali naj nadaljujem z Aptamilom (in kako dolgo še glede na njeno starost) in ji pustim da ga pije kolikor bo pač sama hotela ali kaj sploh storiti? Stvar je v tem, da se zelo zgodaj zbuja in hoče takoj jesti. Vesela bom vaših mnenj.
|
|
|
|
RE: aptamil 3 - kdaj nehati? 30.4.2010 15:46:46
|
|
|
|
kakadoo
|
Hmm... Ne vem zakaj bi ji ga morala ukinjati? Naša je stara 22 mesecev pa ga še vedno pije. sicer zvečer pred spanjem - ampak ga hoče. Sama reče da bi mleko pila. Pa ji ga ne odrekam. In mislim da je bolj zdrav kot Alpsko. Pa tudi pediatrinjo sem vprašala kako je s tem... Veš kaj mi je odgovorila? "Za otroka bi bilo najbolje, da čim dlje pije adaptirano mleko". In ko sem le vrtala vanjo, do kdaj naj bi to bilo... Je rekla da do tretjega leta. Tako da mislim, da ni nič narobe če tvoja malčica pije mleko. Zakaj pa ne.
|
|
|
|
RE: aptamil 3 - kdaj nehati? 30.4.2010 22:00:40
|
|
|
|
PetraSkok
|
hvala kakadoo za odgovor!
|
|
|
|
RE: aptamil 3 - kdaj nehati? 1.5.2010 0:01:36
|
|
|
|
VesnaLana
|
Mi smo imeli Novalac in pediatrinja je rekla, da naj ga pije dokler ji paše, ker je boljše od navadnega mleka ker ima dodane vitamine AD3. Lana je pila nekje do drugega leta za večerjo, potem je prenehala sama od sebe.
|
|
RE: aptamil 3 - kdaj nehati? 3.5.2010 14:32:48
|
|
|
|
Hope2
|
Naš 17 mesečnik še tudi pije zjutraj AM in bo vse dokler bo hotel. Mlečne jedi, pa mu delam z navadnim
|
|
|
|
RE: aptamil 3 - kdaj nehati? 4.5.2010 10:39:50
|
|
|
|
koala
|
Moj je pil adaptirano mleko do dopolnjenega drugega leta, sicer je pil milumil pa vseeno.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 13:36:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: aptamil 3 - kdaj nehati? 18.6.2010 13:55:50
|
|
|
|
sjmm
|
naš junak ima 16 mesecev in dokler bo hotel piti AM mu ga ne bom odrekala, sej ostalo naredim s Planika mlekom...za v flaško zjutraj in zvečer pa še am.....če ne bo sam zavrnil...sm nameravala tja do 3 leta
|
|
RE: aptamil 3 - kdaj nehati? 8.7.2010 13:52:28
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tudi moja pije mleko ponoči in zvečer, pa sem vedno mislila, da bi ji mogla že dat stran. Pa ima komaj 13 mesecev. Torej, mlekeca še veselo naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?