|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tanovi davek na nepremičnine
29.4.2010 20:53:41   
Anonimen
Helow!
Veste kaj me zanima ... mi smo zdaj prejeli ta izračun (glava peče) pa zraven položnico ... pa zdaj ne vem ... a ni bilo rečeno, da bodo februarja začeli pošiljati te informativne izračune vrednosti nepremični, potem se bo nanje možno pritožit in šele potem naj bi šlo v izračun kolko davka bo treba plačat ... a je kaj drugače? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tanovi davek na nepremičnine
29.4.2010 21:01:25   
emma83
Novi davek na nepremičnine se še ne obračunava, kar ste dobili je še po starem nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča. Kolikor se spomnim pa naj bi res pošiljali informativne izračune tam nekje jeseni se mi zdi, ne me pa za besedo držat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2010 21:12:45   
Anonimen
Ja ni nusz, ker tega tašča dobiva in je čisto drugače pa tut znsek je čisto drug, predvsem zelo zelo višji user posted image ... da ni spet kak nateg ...

(odgovor članu emma83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2010 21:23:52   
emma83
Evo zdaj sem šla pa prav guglat kdaj naj bi bil ta novi davek in piše da z letom 2011. Preverite kaj piše na odločbi, ker mora biti napisano kaj vam zaračunavajo, če ste dobili položnico od DURSa. Možno pa je, da je nateg. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2010 22:04:12   
Anonimen
Ma saj men to ne štima vse skupaj .. bom jutri v.d. tašči zagnjavila naj mi pokaže ta dopis ...

(odgovor članu emma83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2010 6:34:25   
Kerensa*
Kolega je ta teden dobil modro kuverto od DURS-a (priporočeno, za podpisat') in v njej položnico za plačilo stavbnega zemljišča. Mi nismo dobili še ničesar, tako, da tudi ne vem, za koliko se je podražilo (ker omenjaš višjo položnico).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2010 9:39:44   
Anonimen
Ja sedaj je na položnici znesek okoli 1000€ ... tašča pravi, da je bilo ponavadi nusz-ja več kot pol manj.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2010 9:55:57   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Helow!
Veste kaj me zanima ... mi smo zdaj prejeli ta izračun (glava peče) pa zraven položnico ... pa zdaj ne vem ... a ni bilo rečeno, da bodo februarja začeli pošiljati te informativne izračune vrednosti nepremični, potem se bo nanje možno pritožit in šele potem naj bi šlo v izračun kolko davka bo treba plačat ... a je kaj drugače? user posted image

Trenutno je v veljavi  obstoječi zakon, ki obračunava nadomestilo za stavbno zemljišče, kar ti  v obvestilu čisto točno piše, samo prebrati je treba. Mi smo za hišo dobili popolnoma enako kot lani.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?