|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z...
13.7.2005 23:01:38   
Seven*
Koliko natancni so bili? Mene mocno skrbi, da bom rodila pred PDP, ker se mi zdi otrok velik. Menstruacije nisem imela, tako da so mi dolocili PDP glede na UZ..
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.7.2005 23:08:17   
Urška*
Meni je G določila PDP po ultrazvoku, ker jez nisem imela menstruacije 2 meseca in tako smo najprej mislili da sem več noseča.

Jaz sem rodila 3 dni prej.TAko da pri meni je kar držalo.

lp:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2005 23:09:31   
snorlax
Meni je G določil z UZ, ker sem imela neredne M. Zmotil se je za en dan.:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2005 23:10:50   
willma
snorlax, sva že dve;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2005 23:11:16   
ciciban
Obakrat so mi dolocili z UZ in sem enkrat rodila 9 dni prej in drugic 4 kasnej!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2005 6:36:24   
dory
meni je g najprej dolocla pdp na podlagi zmedene zadnje M...to je bil 10.maj...no pol pa na podlagi uz-ja,baje je bil plodek relativno velik,je prestavla rok na 2.maj...no ko se je pa detk rodil in so vidl kaksen je bil so sli se enkrat racunat tud mojo zmedeno M in ugotovili,da bi moral bit rojen se kasneje in sicer okol 20maja...kr neki..pol se pa pejt...:zmeden2:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2005 9:15:43   
dunja1
Meni so obakrat določili PDP z ultrazvokom,ker imam čist zmešane menstruacije.Prvič je držalo,saj sem rodila 3 dni po roku,zdaj bomo pa še videli:)
Vendar na vsakem UZ potrdijo datum in niso še nikoli spreminjali.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2005 10:54:22   
pikka
Tudi mene to skrbi, ker je otrok velik. G mi je prestavila PDP na en teden kasneje - 11. 8., jaz pa mislim, da bi moral biti PDP okrog 4. 8. Upam, da ne bodo predolgo čakali.

LP, Pikka

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2005 11:31:29   
LONA13
Po UZ sem imela rok 9.7. - kao je bil otroček prej narejen (po g. besedah), po Zm pa 16.7.
Zaenkrat sem še v enem kosu!!
Nikoli več se ne zanašam na popravljen rok - ti preveč živčkov pobere!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2005 11:35:03   
ninocka
Moj PDP po ZM je bil 04.09., po 2 UZ pa so ga prestavli na 11.09. Bomo pa vidli kdaj bo, sama pa mislim da bom rodila 15.9.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2005 13:11:40   
Teja N
Pri Timoteju je bilo med datumom po ZM in po UZ le dva dni razlike, bil je ful velik,(56 cm, 4330 g) pa sem ga rodila 8 dni čez rok in še to so mi moral sprožit porod, ker ni mali nič hotel ven...:)-

Tokrat pa imam samo datum od UZ, ker eme menstruacije nisem imela.

Tako, da se sploh ne obremenjujem, ko bo, pač bo, itak vem, da je vse od 14 dni prej do 14 dni po roku čisto normalno.

Lp,
Teja:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2005 13:17:40   
malika
Jaz sem tudi zraven!!!!

Skoz smo vsi mislili vključno z dohtarijo, da bo mali prej zunaj, ampak bo zgleda počakal kar na rok.

In na čisto vsakem UZju je PDP potrjen kot pravi, se pravi vsi vztrajajo pri 29.7.

Ampak jaz sem se odločila, da grem jutri rodit, ker jutri Vito praznuje leto in pol!:bravo::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2005 20:04:56   
Pia73
Prvič sem imela PDP po zadnji M in sem rodila 8 dni čez rok.

Sedaj imam rok po zadnji M 18.07. po UZ pa 22.07. na zadnjem UZ pa je pokazalo 25.07., čeprav je otrok velik tako, da to menda ni merilo. Skratka mislim,da bom rodila 25.07., to bi bilo 7 dni čez rok po M, prvič pa je bilo 8 dni čez PDP po M. Če bo pa kaj prej pa tudi ne bom jezna.

malika meni bi jutri tudi odgovarjalo,... fajn datum pa še petek,... :)-

Samo nima veze, bom že počakala,.... 9nebesa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2005 22:26:00   
sonjaka
Tudi jaz nisem imela M. Določili so PDP z UZ; rodila sem 2 dni po roku. Veljajo pa zgodnji UZ-ji, najbolje na nuhalni (oz nekako do 20 tedna). Takrat so plodovi približno enaki, potem pa že nanje vpliva genetika, razmere v maternici... Moja je bila že potem na morfologiji manjša od povprečja in potem še naprej - vedno je UZ izračunal kasnejši PDP(na koncu že skoraj za 3 tedne). Vendar niso več spreminjali PDP-ja. So tudi v porodnišnici vprašali (bila en dan prej tam zaradi težav), kdaj je bil določen PDP, ker je bila bolj majhne sorte.
LP

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.7.2005 23:07:43   
dinika
Prvoten datum poroda je bil 23.3, po UZ pa 1.4.pa še to bi moralo biti 8.4, samo je ginekologinja rekla da bom na koncu hodla bolj pogosto na kontrole. No, rodila sem 3.2.2005 tako da PDP ni nič koristil.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?