|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
3.5.2010 17:45:48   
Anonimen
Ko je naš bil star 3 mesece ga tudi nisem pustila jokat. In tudi danes ga ne pustim. Želela sem samo vaše mnenje o tem, če gre za izsiljevanje ali resnično potrebo po bližini ipd.

Hvala za mnenja, ampak slaba mati pa zaradi tega dvoma menda ja nisem!!!!



(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
3.5.2010 19:33:41   
ljupka
Saj nisem mislila nate draga moja,ampak jih osebno poznam ki to delajo in mene v to prepričujejo pa se ne dam prepričat.Saj je naporno !Jaz imam dvojčka stara 6t verjemi kratka je noč!

Sam ne poslušaj nobenga,kakor svoje srce in potrebe otročka,vse bo vredu boš videla,čez kakšno leto se boš temu smejala ,bo to le slab spomin!
Pogum punca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
3.5.2010 19:45:03   
Splišni
Če ne zmoreš, če si živčna in neprespana, če ne spiš dobro, če spi pri vaju v postelji in si zato čez dan neprespana in slabe vlje, potem bi jaz pustila ga dret se. Res. Jaz mojega sem. Parkrat se je pač drl, potem pa smo imeli mir s spanjem za vedno. Ni lahko, ampak edini izhod.

Pa tudi tako je, da eni otroco ne znajo nehat, zato nekatere tega mogoče ne razumete. Nekaterim ni dovolj, da greš z njimi spat, to te morajo potem čutiti ves čas ob sebi in to čist tiho in pri miru moraš biti, bognedaj, da dihaš. Pa še takrat ni dobro. Nikoli ni. Ne naspi se otrok, ker se ves čas zbuja, ne naspi se mati, ker ves čas "nekaj ni dobro". Tako d apri takih otrocih je pač treba presekat, v dobro obeh, mame in otroka.


< Sporočilo je popravil Splišni -- 3.5.2010 19:46:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
3.5.2010 19:48:00   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Ne razumem ,vse komaj čakajo da zanosijo,se borijo da bi rodile,pol pa pokajo take neumnosti!
A veste da je od moje sosede fantek dobil pruh ker ga je pustila jokat,bil je star tri mesece!
Od žlahtnice pop je prestrašen ,boji se teme,ker je ponoči bil po dve uri sam in je v temi jokal in še in še je teh primerov,in to vse do enega leta starosti!
Mal se zamislite!
Če vas ne bi mož hotel objet ko bi vam bilo hudo,mogoče bi ga ponoči zbudile,ker vas je tlačila mora ,bi se šle pa takoj ločit,otrok je pa obsojen na tako mamo!user posted image user posted image user posted image user posted image



Jooooj, to kar nekaj govorite. Itak, da točno veš, kdaj ga ponoči tlači mora, kdaj pa izsiljuje, sicer ne namenoma, da se razumem. Mogoče je kakšen drug izraz primernejpi. V glavnem to mama ve.

Bojijo pa se lahko teme tudi otroci, ki ves čas spijo pri starših v postelji. Kot se npr. bojijo seslaca lahko nekaj časa. Pa kosilnice, Pa vrtalnega stroja. Pa muhe. To so iracionalni strahovi, ki minejo. Samo proč od njih je treba dat otroka, pa najprej minejo.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 3.5.2010 19:49:09 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
3.5.2010 19:51:42   
ledenaa
mama ve kdaj otrok izsiljuje?
A ona čuti kaj čuti otrokuser posted image
verjetno ne kajne.je pač v večini zdaj ta izraz otrok izsiljuje in pika

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
4.5.2010 10:39:14   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANGELINA!!!!! HVALA!!!!! To sem morala slišati!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   HVALA!!!!!!!!!


živa25, ne se sekirat, če si probala na tak način prepričat svojega bejbija, naj že vendar zaspi user posted image !
Važno je, da poslušaš sebe in očitno se ti je srce paralo, ko si mislila, da je v tistem trenutku to zanj potrebno. Tudi jaz sem enkrat blaznela v dnevni, ko sem svojega poslušala, kako tuli, revček mali user posted image . Kot zaprta živalca v kletki user posted image . Meni je bližje, da o dojenčkih ne razmišljam kot o nekih izsiljevalcih. Moj fantek je prvič prespal celo noč, ko je nehal ponoči nosit pleničko in se je potem še dojit nehal. Ni mi žal, da se je stiskal z nama. Imel je 22 mesecev.


_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
4.5.2010 13:03:46   
Ringarajčka
Pridružujem se tistim, ki pravijo, da je treba otroka vzeti k sebi. Naša punčka je stara eno leto, pa se praviloma ponoči zbudi in zajoka. In kaj? Gremo ponjo in jo potolažimo. Zjutraj se ponavadi zbudi v naši spalnici in se veselo smeje.
Če pa je kdaj čez dan res hudo, ko joka, jo za 5 minut odnesem v posteljico, da si odpočijem, nato pa grem ponjo. Več ne gre, ker se mi smili, ko joka.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
5.5.2010 12:57:33   
pupika
Tudi jaz mislim, da otrok ne izsiljuje in jaz ga definitivno ne bi pustila da joka. Meni se preveč smilijo, pa še karakter s tem otroku uničimo. Res je tako, kot ej ena napisala, najprej se trudimo in ne moremo zanosit, potem imamo še kake splave, in ko donosimo in rodimo, pa delamo krivico otroku, prej pa si neizmerno želimo otroka. Moj mali bo kmalu star 4 leta, pa še vedno spi zraven mene, nosila sem ga do 2,5 leta, je zaspal na meni in sem ga potem lepo položila v posteljo, kasneje se je sam odločil da ne bo več zaspal na meni ampak v postelji zraven mene. Zbujal se je še do lani decembra in pil vodo po flaški, in to kar kake 4 flaške vode, seveda sem ga morala tudi previjat po 4 krat na noč, pa se nisem nikoli obremenjavala s tem. Sem si pač rekla, je pač taki otrok, ki ima tak karakter. Ko je bil bolan je dobesedno zaspal na meni in tako spal, ko sem ga samo hotela položit v posteljo je bil vik in krik, ko je bil zdrav tega problema nisem imela, in takrat jaz nisem ponočio skoraj nič spala ko je bil mali bolan. Danes se ubadano z drugimi stvarmi z trmo, jaz se še vedno trudim z lepimi rečmi in na miren način, medtem ko mož pravi, da je razvajen in nič ne uboga in imata dostikrat borbe, ko ga jaz želim potolažit, meni mali reče pusti me na miru, pa se meni trga srce.

Tak, da daj svojega otroka spat zraven sebe, boš boljše spala ti in otrok, jaz še danes poslušam, da ga moram dat v svojo sobo spat, pa se držim tega, da na silo ga ne bom selila v otroško, pa čez 2 meseca dobijmo še enega člana, pa bo katastrofa, ampak, na silo pa ne, bomo pa vsi v spalnici. Bomo že nekako, saj prehitro odrastejo in sedaj nas potrebujejo.

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ali 8-mesečnik izsiljuje?
5.5.2010 13:33:21   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

angelina, upam da ne zameriš, a tvoj post sem nam nakopirala, med marčevke. ma, ne vem kaj je to, a večina jih zagovarja: če je sit in pevit, se kr naj dere, ko je čas za spanje. pa je treba vedet, da so naši muceki stari od enega do dveh mesecev! neverjetne so, upam, da se katera malo zamisli, ker meni se srce para ob takih postih.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Erik vam je najlepša?

Erik (69%)

Eric (4%)

Erich (1%)

Ta ime mi ni všeč (26%)


Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!