|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kresovanje-Ljubljana/okolica
28.4.2010 15:07:56   
ksenija12
V petek bi z otroci šli na kresovanje..ali mi lahko katera priporoča kakšno kresovanje v Ljubljani ali okolici (nekje do 30 km izven), kjer ima dobre izkušnje. Vem, kako izgleda kresovanje na Rožniku (še iz študentskih časov:), pa bi me zanimalo mogoče kakšno manjše kresovanje, pa da vseeno doživimo utrip. Kresovanja bi se udeležili le za uro ali dve, toliko, da doživimo utrip, ker še nista bila na nobenem.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kresovanje-Ljubljana/okolica
28.4.2010 16:28:14   
K_a_t_i
No, tole pa tudi mene zanima - predvsem, če je kje kako kresovanje, ki se začne zelo zgodaj, da lahko peljemo 3 letnika, preden zaspi user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kresovanje-Ljubljana/okolica
29.4.2010 11:17:02   
keira1977
Super kresovanje je v vasi Vrbljene pri Igu, nedaleč stran od Iške vasi. Če poznate hipodrom...no tam se to dogaja. Za pijačo in jedačo je poskrbljeno, letos bo igral če se ne motim ansambel Odmev in potem še kres, ki je bolj zgodaj. Meni je fajn...mogoče ker sem tam doma.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?