ronja
|
Jaz sem sicer "poparčkana", ampak sem bila lani 1 teden sama z njima na morju, da smo pač bili čim dlje na morju, ker je to gotovo dobro zanju, pa da smo lahko bili 1 mesec na morju: jaz sem bila še na porodniški, lubi pa ne more vzet 1 mesec dopusta, niti ga nima toliko, zato je šel pač vmes za 1 teden delat in prišel potem nazaj. In ker se ne splača za en teden vsega pakirat in spet en dan vožnje gor in en dan vožnje dol... se ne splača, smo rajši kar ostale na morju. Kaj naj ti rečem? Z 2 letnico in polletnico prav na izi sicer res ni bilo (sploh ker se je starejša bolestno bala vode - do zadnjega tedna, takrat sva jo uspela prepričat, da ni nič hudega, potem se je pa ven ni dalo spravit - je bilo tako fajn, da smo potem šli septembra še za 1 teden nazaj:). No, ampak DOLGČAS PA RES NI BILO! Bolj je bil problem, da sem lahko izbirala: ali jest ali spat in zato sem bila neprespana in lačna ves čas - ampak to sem sama kriva, ker sem ju tako navadila - pač kadar je on zraven, znese, ker on zame poskrbi, če pa ga ni, pa se sesuje sistem . Mi je pa seveda lepše z njim (lubijem) - oz. če je zraven, kompromisi niso problem, se sploh ne zavedam, da jih delava, ker na dopustu smo pa res vsi na izi in če si nekdo nekaj želi, je tako, redko imava tako različne želje, da bi se morala pogajat o njih, sploh pa na dopustu (beri: si ne teživa ). Ampak letos gremo spet tako: on spet ne more vzet toliko dopusta skup, pa tudi bi se mu sfecljalo toliko časa na tistem otoku, me pa bomo uživale na polno (upam, da se bosta od lani spomnili, da je morje strašno fajn ). Sta tudi večji (letos bosta na morju stari 1,5 in 3 leta) in komot kaj pojem zraven njiju, hehe. Tudi nekaj časa celo hkrati spita (ponoči, seveda, čez dan ne). Tako da so teoretične možnosti, da mi bo lahko kaj dolgčas ratalo kdaj, hehe . Vseeno dvomim v to, ker mam preveč hobijev, tako da navadno komaj čakam, da zvečer zaspita in imam mir... Ma, veš, kaj vse lahko človek počne na morju... Uh... Pa itak se ti bo gotovo kdo javil, da bi ti delal družbo .
|