|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samska mamica in dopust
26.4.2010 15:07:21   
KRISSY
živjo..

bliža se dopust, mene je pa kr mal groza da bom šla sama na morje z mojim malim... bojim se da nama bo dolgčas.. nobene družbe.. ne vem.. kolegice so vse itak poparčkane.. ima še katera podobne strahove? mal mi je na misel prišlo da če je kje kaka z istim problemom da bi mejbi šle skupaj ?? drgač sm iz Kranja.. no, če je katera naj mi pošlje zs..
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samska mamica in dopust
26.4.2010 16:14:33   
gita10
Joj Krissy jaz sem bila tri leta samska mamica in hodila okrog s svojim sinom- nikoli nama ni bilo tako lepo kot takrat. Sem prav rekla, da bova letos vsaj za en teden šla sama - samo midva. Prvič sva bila, ko je bil mali star dva meseca.
Se mi zdi ko smo vsi trije, da moram skoz neke kompromise delat, ko sva bila pa sama sva pa tako uživala.

Poskusi pa boš videla, da je nepozabno.

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2010 16:27:22   
polma
Koliko je pa star?
Jaz sem bila samska od hčerkinega 4-8 leta in sva se imeli božansko. Med pripeko sva igrali igre-človek ne jezi se, domino...brali, risali. Ko smo blo še familja, je njen oče blazno nergal, ker smo s sabo vlačli igre, knjige, igrače, vodenke, zato mi je odleglo, ko sva šla narazen in  sva uživali po svoje. Zelo pogrešam najine skupne samske počitnice, zdaj me ne rabi več, ker ima svojo družbo. 

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2010 17:19:17   
rija
sicer nisem samska, ampak sva bila danes s tamalim sama v Grazuuser posted image

DIVOTA!

je bil priden da je kaj. ko pa gremo skupaj, pa samo nekaj napeka pa hvata krivine med nama...user posted image

jaz bi šla komot z njim sama na morje.....

mah, uživaj.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2010 17:20:07   
SMT3
Me3 bomo tudi imele letos prvič same dopust.Dolgčas?????Dej nehi,uživancijauser posted image
Jaz grem z eno kolegico,ki je tudi sama s punčko,tako da bomo same babeuser posted image

Sem pa tudi jaz iz Kranja user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2010 17:41:01   
Gina
Jaz sem bila kar precejkrat sama z otroki na morju. Ne le, ko sem bila ločena, tudi kasneje, ker je pri mojem poleti pač sezona in ni bilo šanse, da si vzame dopust. Pa mi nikdar ni bilo dolgčas. Vedno sem našla še kak par z otroki, da smo klepetali tako čez dan kot ob večerih. Eno leto sem vzela eno kolegico s froci s sabo v prikolico, eno leto sem šla v en kamp, kjer so že bili eni frendi s svojo prikolico... ma nikdar mi ni bilo dolgčas, če sem šla sama z otroki. Celo ko sem šla eno leto v hotel s ta malimi, je bilo ok. Je pa lepše v kampu, ker si čisto free in nisi vezan prav na nič. S ta malimi sam na dopust je luštno iti.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2010 20:31:28   
KRISSY
Sin je 2 leti star.. saj vem da se že kaj najde. ni tako da nimam kaj z njim počet. rada bi samo imela družbo, tako nekako kot SMT3. ob večerih recimo, ko gre mali spat, alpa čez dan da bi imel koga za igranje in letanje.. sej ko je otrok večji se mi zdi da je lažje.
ja verjetn je u kampih bolš, ker maš družbo zihr kje okol. mi imamo pa vikend, in ga bom izkoristila. ampak smo pa odrezani od folka. nekaj vikendov in to je to.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2010 20:51:46   
Gina
Zakaj pa potem ne vzameš koga s sabo?

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2010 21:41:10   
Hanuši
Tudi jaz sem bila 3 leta samska. Dopusti ZAKON. 3 leta sva hodili sami na morje, k mojim na vikend bogu za leđima. Vsako leto se nama je za par dni pridružila moja klapa, 2 para tudi z otroci, a sva bili tako veseli, ko so odšli. Zabavali sva se po svoje, delali kar nama je pasalo, kar je pa najbolj pomembno, 100% sva se posvečali ena drugi, no ja, bolj jaz princeskiuser posted image .
Letos sva šli za vikend sami smučat, pa je bilo spet tok lušno kar se hčerke tiče, grozno pa ker sem doma pustila 8 mesečnega princa.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2010 21:57:12   
Onasiss
Jaz sem šla tudi sama z 2 letnikom na dopust, ker moj ni dobil dopusta....celih 14 dni sva bila sam in uživala 100 na uro.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2010 9:40:56   
KRISSY
Gina, bi vzela s sabo z veseljem koga. ampak ni noben frej oz. vsak ma plane zase pač. sej tkole ko berem da ste tud šle nekatere same, si rečem sej bo, se bova mela tud midva super user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.4.2010 21:24:02   
F*S*M
tut jaz bom letos velik sama s tamalim na morju, tko da upam, da nama bo uspeval, ponavad je vedno ati za animacijo ;)

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2010 21:40:36   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: KRISSY

Gina, bi vzela s sabo z veseljem koga. ampak ni noben frej oz. vsak ma plane zase pač. sej tkole ko berem da ste tud šle nekatere same, si rečem sej bo, se bova mela tud midva super user posted image

povej kdaj pa kam :) grem jaz s tabo :)
pa sem tud s kranja

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.4.2010 8:05:42   
SMT3
A smo same Kranjčanke user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.4.2010 10:39:20   
mojamura
jaz sem šla z starejšim sinom dokler sem bila še samska enkrat na morje. star je bil dve leti in pol. šla sva pa na hvar z relaxom (avtobusni prevoz) bilo nama je super...sin še zdaj ni pozabil najinega skupnega dopusta.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.4.2010 10:43:46   
dory
Ko sva še hodila sama na dopuste je bilo....super fajn :)...organiziraš si all inclusive in uživaš :)....meni je blo super fajn...zdej ko nas je več, se je pa že treba mal ozirat na druge in tko...mislim, jaz grem rada sama kam... :)...tko da kar pogumno uživat :)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.5.2010 9:27:06   
KRISSY
črticaa če si res za se mi javi na zs ;)) SMT3 a ti tud iz kranja.. bi mogle en klub odpret tuki v kranju user posted image  

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2010 15:22:57   
filipina
Jaz grem letos že sedmo leto sama na morje z malim in to je zame nekaj najlepšegauser posted image

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.5.2010 18:12:16   
ronja
Jaz sem sicer "poparčkana", ampak sem bila lani 1 teden sama z njima na morju, da smo pač bili čim dlje na morju, ker je to gotovo dobro zanju, pa da smo lahko bili 1 mesec na morju: jaz sem bila še na porodniški, lubi pa ne more vzet 1 mesec dopusta, niti ga nima toliko, zato je šel pač vmes za 1 teden delat in prišel potem nazaj. In ker se ne splača za en teden vsega pakirat in spet en dan vožnje gor  in en dan vožnje dol... se ne splača, smo rajši kar ostale na morju.
Kaj naj ti rečem? Z 2 letnico in polletnico prav na izi sicer res ni bilo (sploh ker se je starejša bolestno bala vode - do zadnjega tedna, takrat sva jo uspela prepričat, da ni nič hudega, potem se je pa ven ni dalo spravit - je bilo tako fajn, da smo potem šli septembra še za 1 teden nazaj:). No, ampak DOLGČAS PA RES NI BILO!user posted image Bolj je bil problem, da sem lahko izbirala: ali jest ali spat in zato sem bila neprespana in lačna ves časuser posted image - ampak to sem sama kriva, ker sem ju tako navadila - pač kadar je on zraven, znese, ker on zame poskrbi, če pa ga ni, pa se sesuje sistemuser posted image .

Mi je pa seveda lepše z njim (lubijem) - oz. če je zraven, kompromisi niso problem, se sploh ne zavedam, da jih delava, ker na dopustu smo pa res vsi na izi in če si nekdo nekaj želi, je tako, redko imava tako različne želje, da bi se morala pogajat o njih, sploh pa na dopustu (beri: si ne teživauser posted image ).

Ampak letos gremo spet tako: on spet ne more vzet toliko dopusta skup, pa tudi bi se mu sfecljalo toliko časa na tistem otoku, me pa bomo uživale na polnouser posted image (upam, da se bosta od lani spomnili, da je morje strašno fajnuser posted image ). Sta tudi večji (letos bosta na morju stari 1,5 in 3 leta) in komot kaj pojem zraven njiju, hehe. Tudi nekaj časa celo hkrati spita (ponoči, seveda, čez dan ne). Tako da so teoretične možnosti, da mi bo lahko kaj dolgčas ratalo kdaj, heheuser posted image . Vseeno dvomim v to, ker mam preveč hobijev, tako da navadno komaj čakam, da zvečer zaspita in imam mir... Ma, veš, kaj vse lahko človek počne na morju... Uh... Pa itak se ti bo gotovo kdo javil, da bi ti delal družbouser posted image .

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2010 19:55:03   
Gina
Krissy, a greš v kamp, ali v hotel ali v apartma? To je fajn če tisti, ki bi šel hipotetično s tabo, ve.

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2010 22:16:59   
pelin
Tudi jaz sem bila kar nekajkrat sama z otrokoma (prvič s 6m  in 20m škratoma) in to na podoben način kot Ronja. Tudi moj je šel vmes zaradi službenih obveznosti domov in smo kakšnih deset dni ostali sami. Nisem sicer imela takšnih problemov kot  Ronja ( spanje, hranjenje), ker imam svoja dva sončka navajena od čisto malega, da zvečer zaspita do devetih. Tega ritma smo se poskušali držati tudi na dopustu, tako da sta nemalokrat drug za drugim popadala dol že med večernim sprehodom ob obali ali po mestu. Res pa je, da sta že od nekdaj malo spala čez dan, tako da smo ponavadi malo počili na plaži pod senčnikom in tam tudi skupaj malicali.Meni je všeč to dopustniško na izi življenje in me čez dan ni preveč motilo, da sem sama z njima. Bilo mi je najbolj dolgčas zvečer, ko sta oba zaspala in bi se lahko midva z dragim (izraz lubi je definitivno  rezrviranuser posted image )malo pocrkljala in zrelaksirala. Sončni zahodi za osamljene niso nič kaj prijetna zadevauser posted image , še posebej če si navajen da imaš koga ob sebi....Sem si pa lahko vzela takrat več časa zase (depilacija, urejanje nohtov, branje...), kar pa mi je tudi zelo pasalo...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.5.2010 12:44:47   
muška
jaz sem bila sama z dvema otrokoma. večji je bil star dve leti in pol, mali pa 9 mesecev. Bilo je fajn, res fajn.

Družbe nisem pogrešala, ker se znam znajt sama s sabo. Zraven sem imela vse kar me veseli, torej knjige, takrat sme še kvačkala  - zdaj nimam več časa,.... pa fajn je bilo no. Mala dva sta imela že od nekdaj skupen tajming, se pravi skupaj spat, zbujala sta se tudi ravno prav eden za drugim... bi še šla tak. Mogoče bo letos tudi za par dni tako, da bomo malo sami.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.6.2010 10:40:47   
sončeksonček
napiši kdaj in kam pa se dogovoriva.tudi jaz imam 2 leti starega sinčka in tudi misliva 1 teden uživat na morju

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.6.2010 21:48:12   
malabiba30
tudi jaz sem bila sama na morju z tri letnico - najin najjjbbboooljši dopust do sedaj. Nobenega nerganja - mala je bila pridna kot še nikoli. Bilo je nepozabno...

(odgovor članu sončeksonček)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?