Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 11:11:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta po mojih informacijah vsakih 10 let... Samo? No, ampak če še nikoli nisem bila, se pa lahko kar naročim, a ne?
|
|
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 11:13:06
|
|
|
|
Gina
|
PO mojih službenih izkušnjah niti 1x na 20 let . Drugače pa vem, da ministrstvo k nam pošilja vsako leto denar za najmanj 10% zaposlenih v ta namen. MOgoče celo za več, bi morala vprašat.
|
|
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 11:14:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Na zdravniški pregled za zaposlitev (ali med njo) pač greš, ko te tja pošljejo - to vem. Mene zanima preventivni pregled, neodvisen od zaposlitve.
|
|
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 11:21:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta mislim, da Kerensa sprašuje za popoln pregled pri osebnem zdravniku... Točno to, ja.
|
|
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 11:40:45
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: zvesta mislim, da Kerensa sprašuje za popoln pregled pri osebnem zdravniku... Točno to, ja. A, sori....to pa nimam pojma. A te ne da na pregled, če prosiš zanj?
|
|
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 11:44:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina A te ne da na pregled, če prosiš zanj? Načeloma ne. Če sam omeniš, potem pregledajo samo tisto, pri čemer imaš težave, kompletni gratis pregled (oz. na OZZ) pa ti pripada samo enkrat na ne-vem-koliko let in moraš sam omeniti, da ga želiš, potem te pa naročijo.
|
|
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 12:16:55
|
|
|
|
Shorty_
|
jutri pokliči v ZD pa boš zvedla
|
|
|
|
RE: Preventivni zdravniški pregled 25.4.2010 12:29:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR jutri pokliči v ZD pa boš zvedla Če ne bom prej sama ugotovila, potem mi preostane še to, ja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2010 15:18:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.