bobek05
|
Ne vem, kako ste odprte za to temo, a mene zdaj že nekaj časa muči in me zanima vaše mnenje.. Rodila sem s CR pred 4 tedni (porod je bil OK, brez posebnosti, bolečine - pa ja no, kaj jih nimamo vse?) in kakšen teden bo zdaj, od kar me je začelo ful mantrat.. Kar naenkrat sem začela blazno hrepenet po svojem možu (v seksualnem smislu), pa se ful cartava, pa božava, itd., ampak to mi nekako ne zadostuje.. Moja babica je rekla, da ženska po porodu začne hrepenet po moškem - takrat sem se ji smejala, zdaj pa :( .. A je to normalno..??? Zdaj že nekaj časa nisva, sem se zadnji mesec pa pol pre porodom še komaj sama shajala sama s sabo (utrujenost, pa ogromen trebuh, pa sploh mi ni blo do spolnosti..), zdaj pa čisto nasprotje.. :zmeden: Slišala sem, da bi naj ženska čakala 6 tednov preden bi naj zopet začela s spolnimi odnosi :zmeden: - je to res? a velja isto tudi za CR? Pa bi se že zdavnaj požvižgala na teh 6 tednov, če ne bi problem ležal drugje - pod popkom me še vedno malo boli od CR - rana se je lepo zacelila, a še vedno imam malo odtečen trebuh, pa pod popkom je na dotik malo boleče, pa take čudne mravljince čutim.. pa zdaj ne vem kaj naj :zmeden: .. Madonca, sem čudna :hudicek: Po drugi strani pa... ko se gledam v ogledalu si sploh ne znam predstavljat, da se zdim trenutno možu kaj posebno privlačna, čeprav mi zatrjuje ravno nasprotno.. :zmeden: - ko gledam ves ta celulit na stegnih, pa na zadnjici :((:((:(( .. in kako hudiča dobiš strije po porodu (pa še po CR)????? :grrr: (ves čas med nosečnostjo nobene strije, razen ene par za vzorček na zadnjici, zdaj pa naenkrat povsod - pod popkom, pa na dojkah, pa stegnih, zadnjici :grrr: ) in kdaj bo izginila ta temna črta, ki jo imam po celem trebuhu navzdol??? Pa trebuh imam še vedno tak kot da bi bila v 3. ali 4. mesecu :(( Eh, sem itak preveč zakomplicirala Pa še eno vprašanje iz radovednosti - kaj ti lahko med seksom teče mleko ven ??? In če ja, kaj se da ukrenit? Sem rabla to napisat, da mi je malo bolje... Saj sva se z možem pogovarjala o tem, ampak ne veva kako in kaj dalje... glede moje postave pa - ja, s tem pa se bom morala sama ubadat, kajne?? :zmeden: Hvala že zato, da ste me "poslušale" Bobek
|