|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kremica za obraz
13.7.2005 19:51:14   
Bejba
S čim mažete svoje :duda: po obrazku? Naš sonček ima včasih zelo suho kožico, pa ga namažem kar z mlekom. Ali uporabljate še kaj drugega, kar je samo za obrazek?

LP; Bejba :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kremica za obraz
13.7.2005 19:55:19   
lex
Jaz imam kremico od Niveje za obraz in mi je full fajna. Naredi mu tako fajno mehko kožo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kremica za obraz
13.7.2005 20:10:09   
Seven*
Cimmanj krem tem boljse. Rajse manj mila pri kopanju, ki izsusuje kozo. Jaz ga nisem nikoli mazala po telesu niti po obrazu.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kremica za obraz
13.7.2005 20:11:39   
timi.
Mi imamo kremico za obraz od firme Bubchen (ne vem, če sem prav napisala). Tako mi fino diši, da jo še jaz uporabljam. Imamo jo pa šele en teden. Upam, da nam bo služila še naprej.

Pozdavčki, T. in T.:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kremica za obraz
13.7.2005 20:17:36   
superfly
Mi uporabljamo samo hladilno mazilo in to le Lamprehtovo po originalni recepturi, ki se dobi samo v MB lekarnah. S to kremico ga mažem tpovsod kjer je treba, je tudi pediatrinja rekla, da je hladilno mazilo najboljša krema za celo telo.

Ko smo že pri kremicah, tiste ki ste iz MB - BebiVal ni enak kot Lamprehtova krema, sam tega v lekarni ne povedo in nas malo zavajajo. Je treba izrecno zahtevat Lamprehtovo po originalnem receptu, to je velik boljše od bebivala (meni je to patronažna povedala)

lp, superfly

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kremica za obraz
13.7.2005 20:28:46   
Seven*
Ja.. Res je to glede Lamprehtovega mazila. Ima pa to mazilo noter bizmut in si niso enotni glede stranskih ucinkov.. Meni osebno je ful boljsa krema od Babylove. Pa imamo zelo zahtevno ritko.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kremica za obraz
13.7.2005 20:52:49   
ANAJURIJ
Pa smo od obrazcka pri ritki. Pri nas smo pri Ani Veroniki uporabljali Babival in je bila ritka precejkrat vneta. Zdravili smo jo s Lamprehtom. Pri Juriju uporabljamo izkljucno Bubchen Baby Wundschutz cremico in ne duha ne sluha o izpuscajih, poleg tega pa imamo eno posodico ze dva meseca, kar je cenovno zelo ugodno. Pri malih dojenckih pa se za obrazek dobi Vitaminska kremica (Mb lekarne), mislim da je AD, ABC ali nekaj takega Zelo pomaga. Poskusite tudi z Bepanten mazilom ali kremico. Uspeh je zagotovljen.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kremica za obraz
13.7.2005 21:38:54   
lucky 111
BABYLOVE-z avokadinim in sončničnim oljem.

lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kremica za obraz
13.7.2005 21:42:11   
ksenija22
Sem mlada mamica, se še učim s temi žavbami. Uporabljala sem Bepanthen mazilo za ritko in obraz. Zdej ga pa nikjer več ne najdem in preizkušam kreme kot nora. Bubchen sva z Evo poizkusili, pa je tako alergijo fasala, da je joj! No pa jo sedaj zdravim s ribjo mastjo....malce smrdi, a se alergija celi. Potem sem pa fanta poslala v lekarno, po bepanthen, pa je prinesel kremo in ne mazilo. Namažem Evo po obrazu, in glej ga zlomka....spet alergija! Spet jo celim s ribjo mastjo...pomaga. Sem slišala za Babyval, pa jo v naši lekarni ne dobiš. Sedaj pa res ne vem več, katero kremo naj uporabim. Ribja mast za vsakodnevno uporbo pač preveč smrdi.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kremica za obraz
13.7.2005 21:49:29   
Seven*
ksenija22, a ti to, da ima otrok alergijo nic ne pove?!? Ne mazat otroku krem na obraz. Tako nezna koza, pa toliko kemije!! To je koza, ki ni nikoli obcutila vpliva okolja, ima na sebi zelo malo bakterij, ki skrbijo za zascito..

Jaz ne razumem odkod potreba mamic, da mazejo otroke z vsem mogocim?!?!

A zato, da lepse disijo? Kako egoisticno.. Razumem, ce ima zelo suho kozo, da se mu lusci.. Ampak zato se uporablja lekarniske preparate, ne pa neke zavbe iz drogerije..

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kremica za obraz
13.7.2005 21:57:13   
ksenija22
pa sej ne zmeraj! Rabim kremo za ritko! na obraz pa sam kdaj, po potrebi, če je res suha. Ne mažem vedno.
Zanima me katero kremo lahko uporabim za ritko.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kremica za obraz
13.7.2005 22:01:47   
mehurčica
Do kakšnega 11 meseca sem ga po obrazku namazala samo z mandljevim oljem, če je bilo potrebno-če je imel slučajno suho kožo. Vmes enkrat z Linola Fet kremo-ta je super za kake take stvari, ker je čisto naravna. Včasih mu še ritko s tem namažem.

Kremico za obraz sem prvič kupila pozimi-neko proti vetru al kaj že. Poleti pa normalno za sonce.

Lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kremica za obraz
13.7.2005 22:03:50   
Seven*
Za ritko poskusi z kremo od Babylove, prodajajo jo v DM v taki okrogli rumeni skatlici.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kremica za obraz
13.7.2005 22:05:36   
beba76

Jaz sem pa tu na forumo zvedla za Lipokremo in je zakon!! :bravo::bravo::bravo:
Mali je mel ful pikic, ker je večkrat med spanjem bruhal in včasih pač nisem takoj vidla in menjala pleničke pod glavico. Dobil je rdeče pikice kao mozolčke, pa še suho kožo povrhu.
Pediatrinji sem povedala s čim ga mažem in je rekla, da je to super kremica za obrazrek. če pa nama ne bo boljše, pa bi nama predpisala neko na recept, da bi nama jo v lakarni zmešali - tista vsebuje neke sestavine več kot ta Lipokrema, je pa ji ful podobna.

Ampak nama je že ta pomagala -
BRAVO , FORUMOVKE!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kremica za obraz
13.7.2005 22:37:20   
kimi
Jaz ga po obrazu še nisem mazala enkrat ali dvakrat sem ga namazala po obrazu s kremo pozimi za proti vetru in mrazu od Bubchen, imam pa rezervo doma od Bubchen za obrazek, če bo imel suho kožo. Je pa star 14 mesecv

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kremica za obraz
13.7.2005 22:49:47   
Anja167
Mi nič ne mažemo. Po vsaki kremi je samo slabše.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kremica za obraz
13.7.2005 23:27:08   
Marogica
Po obrazu ne mažen otrok, razen poleti s sončno kremo in pozimi s kremo proti mrazu in vetru. (smo dosti zunaj)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kremica za obraz
14.7.2005 0:21:23   
Annny
Enako kot Marogica9nebesa

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kremica za obraz
14.7.2005 6:28:48   
dory
mi mamo vse od penatena...vcasih ga namazem kar z mlekom, drugace pa vsako jutro s kremico :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kremica za obraz
14.7.2005 9:48:48   
metaa
Ojla, mi je kozmetičarka rekla, da ji lahko dam gor malo otroškega oljčka. Zaenkrat ji nič ne škodi. Ko je sonce, pa jo namažem s kremco za sonce, drugače čim manj.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?