|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sedej agata
23.4.2010 18:52:22   
Anonimen
hej punce..

ker se počasi bližam tridesetim in ker si zeloooo želim otročička iščem vsako možnost ,ki vodi do zanositve...zanima me ,če je katera od vas že slišala za gospo agato,ki zdravi na podlagi urina in daje svoja zelišča...v četrtek grem k njej in ne vem kaj naj pričakujem...

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sedej agata
23.4.2010 19:02:26   
Anonimen
Kje pa ta gospa dela? Lahko poveš kaj več?
Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2010 19:07:14   
Rakica_80
Za to gospo sem že enkrat slišala na tem forumu, ampak žal nič nevem o njej.
Probaj kaj poiskat na brskalniku zgoraj desno.
Srečno, pa javi kako je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2010 19:54:28   
Anonimen
ta ženska je starejša in živi na drenovem griču na vrhniki,baje ima fenomenalne rezultate vsaj glede zanositve,sem malo prebrskala po forumu,nekaj piše izpred parih let,sam me še mal zanima,če je mogoče katera sedaj v kratkem bila pri njej..ena gospodična ali gospa je  dala vse postopke že čez od laparo do histero in iui in ivfi,ko pa je šla k njej je po dveh mesecih normalno zanosila,probati ni greh,grem še jaz k njej in upam,da mi pomaga..moram pa nest k njej prvi jutranji urin in od mojega moža in na podlagi njega ti potem da razne čajčke in sirupe,bom poročala...

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2010 20:09:02   
mladika
Poznam to gospouser posted image user posted image user posted image user posted image sem bla enkat z mojmu pr njej,sam za spremstvo!!Je ful prijazna,izžareva eno posebno energijo in se mi zdi da sam če znjo govoriš,si že na pol zdrav!!Moj je biu pr njej zarad želodca-ker pa gastroezofagialno bolezen ali GERB in se ful ni mogu zredit,pa naj je jedu kar je hotu,pa še vsak dan je meu težave z želodcem,ko je biu pa pr njej so se pa težave nehale,pa še zredu se je u 1 letu za 12kg.Ne vem on ma zlo dobre izkušnje z njo in kar hodi k njej tam 1 krat na let.Zdj pa če pomaga tut pr zanositvi,pa razmišljam da bi jo jst tut obiskala kot "pacient" in ne kot spremstvouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2010 20:18:59   
urša28
tudi jaz se odpravljam k njej drug teden zarad zanositve,mi je sestra predlagala,da njene kolegice vse hodijo k njej pa so zaposlene v zdravstvu in res ima dobre rezultate z zanositvijo,,upam na najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2010 20:30:55   
Rakica_80
http://www.ringaraja.net/forum/m_2846632/mpage_2/key_/tm.htm

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2010 21:11:50   
thaiss
to pa tudi mene zanima!!! user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2010 21:44:30   
golobica82
Pozdravljene....

Hm.. to je pa nekaj kar še nisem poskusila in bom, še jutri pokličem! Zdaj pa kar mail pošljem, če bo prej:)
Sama sem že slišala za to gospo. Ko sem bila v nižjih razredih OŠ (no sicer sem zdaj spet, le da v drugi funkcijiuser posted image ), sem bila veliko bolna, ampak res veliko. Moja straša sta šla z mojim urinom k tej gospe, pa sem dobila neko zelo grenko pijačo (sirup)... Po rednem pitju je bilo bolje, res nenehnih bolezni ni bilo, ker baje da je bilo nekaj z ledvicami in je to uredila. "Uradna" medicina tega ni odkrila, ona pa in je tudi pozdravila.
Upam, da nama bo lahko tokrat tudi pomagala, res si neizmerno želim!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2010 21:57:42   
urša28
user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da nam vsem pomaga,,držim pesti za vseeeee......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2010 22:27:33   
tasa_m
Tudi jaz močno želim vsem da se vam  želje uresničijo user posted image  user posted image  

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2010 0:34:45   
baguSka
zanimivo.... user posted image

dejte punce kej porocat... sploh tiste ki ste ze v postopku.user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2010 8:04:45   
Anonimen
Midva z možem sva bla pri njej pred 2 leti. S seboj sva prinesla jutranji urin in na podlagi tega je začela govorit kaj in kako. Ko je pogledala mojega, mi pravi ja gospa, vi ste pa noseči, jaz pa če v 3 letih nisem zanosila, sem pa kao zdej al kaj. V glavnem dobila sva 4 različne čaje, sirup za mene in sirup za moža. Plačala 84 €. Preden sva odšla, mi je rekla naj jo v roku 1 tedna pokličem in potrdim ali sem noseča ali ne. Naslednji dan dobila user posted image . Gospa je res prijazna in pozitivne energije, vendar meni ni pomagalo, čeprav sva pridno pila čajčke in sirup. Zanosila sem šele naslednje leto s pomočjo IVF.
Imam pa znanko, ki je pa dala vse posotopke čez, na koncu pa zanosila v 1.ciklu, ko je začela piti te čaje in sirupe (prej pa 10 let ), tak da enim nuca, drugim ne.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?