Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 20.4.2010 13:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,kje pa živiš Seveda da je možno,saj je O pred M kajne Nosečnost ni nobena ovira za dojenje prvorojenca
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 20.4.2010 13:28:58
|
|
|
|
blaža
|
Ravno tako, kot dojenje ni zaščita pred ponovno zanositvijo.
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 20.4.2010 13:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
To, da dojenje ni zaščita, mi je kristalno jasno. Ne živim za luno! Lahko tudi s prijaznejšim tonom odgovarjate (a ne, anonimna ). Zanimale so me vaše izkušnje...upam, da lahko katera kakšno deli z nami.
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 20.4.2010 13:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšno izkušnjo pa hočeš?? Saj smo ti vse povedale kakšen prijazen ton-saj sploh ne veš v kakšnem tonu pišeš-če ne bi bila za luno bi takšne odg že lahko poznala.Uporabi iskalnik pa dobiš ven koliko hočeš
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 20.4.2010 14:18:41
|
|
|
|
romy
|
Jaz zadnje 2 leti nisem imela menstruacije, pa julija dobimo dojenčka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2010 14:21:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 21.4.2010 20:15:47
|
|
|
|
katra55
|
Seveda je možno, saj ovulacija nastopi pred M. Z dojenjem lahko nadaljuješ.
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 12.5.2010 8:11:35
|
|
|
|
Natalija28
|
blaža - tvoj komentar pa NE drži. v brošuri o dojenju lepo piše (citiram): Izključno dojenje (brez dodajanja tekočin) 6 mesecev je enako učinkovito sredstvo za preprečitev nosečnosti kakor kondom: 98% zanesljivost!!!
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 12.5.2010 8:19:51
|
|
|
|
benika
|
blaža - tvoj komentar pa NE drži. v brošuri o dojenju lepo piše (citiram): Izključno dojenje (brez dodajanja tekočin) 6 mesecev je enako učinkovito sredstvo za preprečitev nosečnosti kakor kondom: 98% zanesljivost!!! O ja, pa še kako drži njena trditev. Dojenje NI zaščita pred ponovno zanositvijo. Če si skeptik, malce povprašaj mamice na forumu, pa ti bodo hitro razjasnile kako in kaj je na tem.
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 12.5.2010 8:26:00
|
|
|
|
Natalija28
|
njena trditev. Dojenje NI zaščita pred p Jaz sem samo citirala kaj piše v brošuri, ki so jo napisali poznavalci medicine. Itak, da zaščita ni 100%, tako kot kontracepcijske tablete niso in kondomi tudi ne...
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 12.5.2010 10:02:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 njena trditev. Dojenje NI zaščita pred p Jaz sem samo citirala kaj piše v brošuri, ki so jo napisali poznavalci medicine. Itak, da zaščita ni 100%, tako kot kontracepcijske tablete niso in kondomi tudi ne... Ta brošura je pa verjetno zelo stara a ne? Sory, mal sem se mogla pohecat, ne, ni zaščita, sem tamalo dojila še kar na tri ure, dobila M in zanosila. Mislm, da je velik večja verjetnost kot tam piše. In tud kot večinoma berem po forumih in članke pravijo tako.
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 11.6.2010 12:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Po porodu je vsaka ženska nekaj časa brez ciklusa in posledično brez menstrucije. In sicer različno dolgo - ene jo dobijo po 2eh mesecih, ene pa šele po celem letu. Kasneje naj bi jo dobile iste, ki dojijo, ampak nikoli ne moreš zagotovo vedet, kdaj se ti sproži prvi ciklus - torej kdaj boš imela prvo ovulacijo in 14 dni za njo menstruacijo. Zaključek: lahko zanosiš s prvo O, ki pride pred prvo M, ki je torej nepričakovana. Preverjeno 9 mesecev po prvem porodu!
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 11.6.2010 13:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja lahko zanosiš...vsaj jaz sem...ko je bila hčerka stara 6 mesecev sem zanosila...pa sem jo samo dojila, tako da samo dojenje še ne pomeni ti. "zaščite"
|
|
|
|
RE: nosečnost brez menstruacije 11.6.2010 13:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
SEVEDA, a ne veš kako se delajo otroci in kako se zaščititi
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?