Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: večja poraščenost po porodu??? 9.5.2010 10:52:15
|
|
|
|
an12ka
|
hej... verjetno so to spremembe in očitno neka slabša stran nosečnosti...sicer sem v 33 tednu nosečnosti in tudi jaz prej nisem imela teh problemov z dlakami in sem potrebovala samo depilacijo nog in pazduhe,pa seveda urejanje grmička :),sedaj pa opažam da mi dlake čedalje bolj temnijo in da so na mestih ki jih prej ni bilo...bo pa pač potrebno malo več časa za odstranjevanje
|
|
|
|
RE: večja poraščenost po porodu??? 9.5.2010 18:41:58
|
|
|
|
Taddy78
|
Mene je, ko sem kak dan po porodu dvignila trebuh oz. kožo, da sem po dolgem času lahko videla stanje od spodaj, me je skoraj kap Pri meni je isto s povečanjem teritorija nadležnih dlak, s tem da so se še meni začele pojavljati na bradi (ene 5kom)...
|
|
|
|
RE: večja poraščenost po porodu??? 13.5.2010 22:55:37
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz pa imam izkušnjo z obeh nosečnosti, da mi med nosečnostjo sploh niso rasle dlake; nikjer, še obrvi ne; po porodu pa situacija kot prej, nič drugače...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?