|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mestno redarstvo vs. policija
19.4.2010 14:57:08   
m_o_i
ravnokar gledam iz balkona, kak mestna redarja peglata mulota(iz nasega bloka), ker ima parkiran skuter pred blokom(ploscad).
ja, mi gre na jetra, ko se vozijo s polnim gasom cez ploscad, ampak:

res me zanima, kje je meja oz. kaj so se pristojnosti mestnega redarstva in kaj je ze delo policije?

vem, da ko se je pred leti zacelo tole mestno redarstvo, da jih je bolelo samo to, ce si parkiral na zelenici...zdaj pa gospoda ze kazni za prekrske pise!? so usposobljeni sploh za to delo!?

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mestno redarstvo vs. policija
19.4.2010 14:59:46   
*miska.mcc*
mislim, da te lahko tudi iz ljubega miru legitimirauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2010 15:00:18   
Felicita
mungoti so zdej carji, majo po novem celo radarje... o njihovih pristojnostih pa tule: www.ljubljana.si/si/mol/mestna-uprava/prekrskovna-organa/mestno-redarstvo/

očitno janko misli, da policija v lj ni dovolj (in po pravici povedano se meni tudi včasih zdi da ni, sam teli redarji se pa mal preveč šerifsko obnašajo)

< Sporočilo je popravil Felicita -- 19.4.2010 15:01:11 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2010 15:03:55   
m_o_i
ma sej vem, da so ze na pol policaji!
s kako pristojnostjo!? meni je enkrat moril (cisto na zacetku, ko so se pojavli), ker sem pred davcno parkirala Z ENO GUMO na travouser posted image  takoj je priletel do mene, me opozoril in sem pac prestavla avto za 10 cm, da je bil mir.
ma kaki listki s kaznimi!!!
delo so opravljali tezje zaposljivi-pac so jim nadeli uniforme in so OPOZARJALI na male zelene zaplate v mestih, zdaj pa...

najprej mi bo zamoril redar, pa se mimo pripelje se policaj in mi lahko da kazen za isto zadevouser posted image  pa daj no mir, vezda mu skocim za vrat!!user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2010 17:12:37   
Onasiss
Najbolje je, da ti njim nalimaš obvestilo....

user posted image

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 19.4.2010 17:13:05 >

So what....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2010 17:21:19   
m_o_i
eeeeeee, tole sem rabla user posted image
shranjenouser posted image  zdej pa se samo preucimuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2010 17:33:21   
ajsek
Bulšit. Prekrškovni organi niso protiustavni. Na kratko, gre za izvedeno ustavnost, ker njihova pristojnost ni določena v ustavi sami, ampak je tako odločilo Ustavno sodišče. Odločitev je utemeljilo s tem, da je zagotovljeno sodno varstvo pred rednimi sodišči. Občinsko redarstvo ima vsa pooblastila, da vam lahko izda plačilni nalog, posebni plačilni nalog ali odločbo o prekršku. Vi pa lahko vložite zahtevo za sodno varstvo, če je kazen za prekršek po vašem mnenju neutemeljena.
Vi kar limajte ta obvestila po šipah, gre za skropucalo nekoga, ki se v vprašanje ni poglobil niti za 5 minut.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2011 1:03:33   
olgina
V Šentvidu so vrli rdeči mestni redarji lepili listke na avtomobile dne 6. 10. Šentvid je kraj, ki nima niti enega poštenega parkirišča za tiste ljudi, ki morajo kakšno administrativno stvar opraviti (na primer iti na banko ipd.). Parkirišče pred ljudskim domom je več kot polno. Ponavadi je Šentvid do konca zaparkiran z avtomobili stanovalcev na označenih parkirnih mestih, kar je seveda normalno. Včeraj sem parkirala avto delno na zelo širokem pločniku (mimo bi lahko vštric komot šli vsaj 3 ljudje, itak pa ni bilo nobenega), pred znakom za prepovedano parkiranje in ustavljanje, ki je postavljen pred šolo. Parkirala sem za 2 minuti. Čakalo me je neprijazno obvestilo. Vem, da se na pločniku ne sme parkirati, ampak kam hudiča naj pa parkiramo tisti, ki moramo kaj hitro, nujno opraviti? Takoj za znakom za prepovedano parkiranje so bila parkirana vozila pred šolo, na nakazanem avtobusnem postajališču, na njih pa ni bilo listkov, prav tako ni bilo listkov prav na nobenem vozilu, ki so bila sicer lepo parkirana ob pločniku, brez oznak za parkiranje in so dobesedno stala na cesti ter ovirala promet. Torej je po novem MOŽNO (PO REDARSKO) parkirati na cesti, pa ne dobiš listka. Ne glede na vso jezo mislim, da si g. župan "veselo" polnijo mestno blagajno. Menim, da Mestno redarstvo nima pojma, ali pa selektivno izbira vozila, ki so jim "všeč" in jih še dodatno "okrasijo" s PVC vrečkami in plačilnim nalogom. Z enakim problemom nemogočega parkiranje se srečujemo tudi na Brodu. Velika napaka gospodov in gospa, ki izdajajo uporabna dovoljenja za novogradnje je, da kljub kroničnemu pomanjkanju parkirišč (spet banka, trgovine, ostali lokali) ne moremo drugače parkirati, kot na pločniku. Ah, vprašate me, zakaj pa opravkov ne opravimo peš - zato, ker imamo službe, ki trajajo vsaj do takrat, ko se uradi že zapirajo in ponavadi lovimo zadnji trenutek, pa z otrokom, pa špecerijo, .... Predvolilni čas je, torej je za razmislit ....user posted image user posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
7.10.2011 8:03:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu olgina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?