Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dober čistilni servis v MB ali na Ptuju 19.4.2010 12:12:53
|
|
|
|
AnjaSamm
|
Pozdravljene! Prosim za informacijo. Mi lahko priporočate kakšen dober čistilni servis za generalno čiščeneje stanovanja iz Maribora ali Ptuja. Kakšne so vaše izkušnje s čistilnimi servisi (glede na ceno - urna postavka in kvaliteta čiščenja)? Hvala in lep pozdrav, Anja
|
|
|
|
RE: Dober čistilni servis v MB ali na Ptuju 16.5.2013 10:07:07
|
|
|
|
Lilou
|
Zdravo, vidim, da je tema že stara, ampak se mi zdi primerno, da sem napišem... Zadnjič sem brskala po spletu pa sem našla kul stran, kjer oddaš povpraševanje (zastonj) in dobiš več ponudb... Primerjam.si, več storitev je gor, za čiščenje je pa tole: Čistilni servis. Sama sem oddala za čiščenje stanovanja enkrat tedensko - okolica MB, pa so me poklical iz tega primerjam še za neke dodatne informacije, potem se mi je pa v naseldnjih dneh par čistilcev javlo in sem se dejansko dogovorila z eno gospo, da mi pride počistit. Kr fajn no, sploh glede na to, da je brezplačno ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?