|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog - Trebnje, Ivančna Gorica ali NM
19.4.2010 10:25:45   
gupika
Živjo!

Preselila sem se in iščem novega ginekologa/injo v Trebnjem, Ivančni Gorici ali Novem mestu. Ali mi koga posebej priporočate? Dobrodošle so vse izkušnje, pozitivne in negativne.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog - Trebnje, Ivančna Gorica ali NM
19.4.2010 11:50:21   
divans1
Jst lahko rečem samo za Brežice, če ti mogoče ni predaleč, dr. Nataša Kočnar je super!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2010 18:13:57   
*dotika*
V NM je krasna dr. Damjana Koželj. 

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2010 12:02:28   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

V NM je krasna dr. Damjana Koželj. 

Se strinjam!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2010 15:09:05   
phelps
Jaz hodim v Trebnje k dr. Zajc in mi je ok. Na NS grem pa v pon. v NM k dr. Kamin Klarič pa lahko naknadno povem, kako se mi zdi. Kolikor berem po netu, so same pohvale.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2010 10:22:40   
evangelie
Dr. Kamin Klarič(NM) je super!!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2010 11:23:08   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

Dr. Kamin Klarič(NM) je super!!!

Jaz sem tudi za njo slišala, da je super. Drugače je pa tudi dr. Jasna Kostanjšek zelo fajn. Tudi iz NM.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2010 18:02:54   
majamaza
dr. kalrič in dr. kostanjšek v nm ne sprejemata več novih pacientov sem glih kar iskala ginekologa, dr. zajc v trebnjem pa še sprejemauser posted image
ps.:sem cel mesec klicarla Klaričevo in se mi ni javlala na telefon pol si pa  že vesel k dobiš zvezo in te zamorijo s tem da ne sprejemejo novih pacientov....ma kako gužvo pa majo sej vsazga vidjo mogoče enkrat na leto...sem full hotla h Klaričevi ker je baje full prijazna in dobra zdravnica

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2010 23:58:35   
kodrana
hodim k dr. Zajc v Trebnjem. všeč mi je, ker nikoli ne čakam predolgo na vrsto. s sestram se razumem. zdravnica se zavzame, edino kar je, je redkobesedna:). jaz pa vedno čvekam 100 na uro:). 10 let skoraj že hodim k njej in sem zadovoljna.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu majamaza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2010 22:24:45   
gupika
Ja sem šla k dr. Zajčevi in prvi vtis je zelo dober. Ni bilo gužve, nisem čisto nič čakala, bila sem s sinekom in so mi ga sestre čuvale in se igrale z njim. Zdravnica je pregledala kartoteko in si izpisala tisto, kar je pomembno in se pogovorila z menoj o preteklosti. 

Hvala vsem za predloge.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2010 9:58:46   
vipercat
gupika tudi sama sem - ko sem se preselila - šla k zajčevi v trebnje. je kar malo razlike, ker moraš vleči podatke ven iz nje, vandar si pa vedno takoj na vrsti, nikoli ni nobenega problema,  sestre so res super... malo je treba pretehtat. meni je super ker je blizu in hitro, tako da raje malo povrtam po njej in kaj zvem,  kot da se vedno vozim kam dlje

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2010 14:58:51   
gupika
Ja to sem slišala, da moraš iz nje kar vlečt besede, čeprav se meni ni zdela redkobesedna. Mogoče je tista moja prejšnja bila še bolj redkobesedna in se mi je zdelo, da pa ta ful govori. Kakorkoli že, zaenkrat sem zadovoljna.

lp

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?