Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Članek v Jani-družina z trojčki 21.4.2010 20:54:27
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 ...mogoče bom tudi jaz nesramna, ampak kako lahko ženska, ki nima kaj za jest, nosi konfekcijo 44? good point!
|
|
|
|
RE: Članek v Jani-družina z trojčki 21.4.2010 20:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Morda bo zvenelo grdo, vendar, če že par let živijo v revščini, zakaj je potem bilo treba narediti še dodatne 3 otroke? Pa zelo rada pomagam, samo takih primerov je čedalje več, ker nekateri starši mislijo, da je za otroke dovolj samo ljubezen. Pa žal ni tako. Se podpišem...mogoče bom tudi jaz nesramna, ampak kako lahko ženska, ki nima kaj za jest, nosi konfekcijo 44? v bistvu, komot. redilne stvari so cenejše od zdravih.
|
|
|
|
RE: Članek v Jani-družina z trojčki 21.4.2010 21:58:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Morda bo zvenelo grdo, vendar, če že par let živijo v revščini, zakaj je potem bilo treba narediti še dodatne 3 otroke? Pa zelo rada pomagam, samo takih primerov je čedalje več, ker nekateri starši mislijo, da je za otroke dovolj samo ljubezen. Pa žal ni tako. Se podpišem...mogoče bom tudi jaz nesramna, ampak kako lahko ženska, ki nima kaj za jest, nosi konfekcijo 44? v bistvu, komot. redilne stvari so cenejše od zdravih.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?