Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 8:40:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sr.anje
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 9:01:25
|
|
|
|
Felicita
|
mene pa zanima, a sem samo jest čudna, ampak tuki pri nas se neki vleče po luftu (pa ne kot megla, je višje), je tako ko smog (pa nima smog od česa bit, smo na vasi), tako sivo neprosojno... je možno da je dejansko ta vražji pepel prletu nad nas oz. je možno da se vidi?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 9:17:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pri nas je isto. pa ful sonce nabija nad to "zaveso"
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 9:38:01
|
|
|
|
Felicita
|
odlično, pol nism čudna mene so hotl vsi doma prepričat da je to megla/nizka oblačnost/oblačnost, sam je čist napačne barve. in teksture. no ja, pol zračenje dans odpade... če bo pa padal pa bogve kaj bo
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 9:42:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
cunj tudi ne bi bilo fajn dat susit ven,a?
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 9:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa imamo spet novice. Bravo vulkan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2010 10:00:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 11:02:05
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita odlično, pol nism čudna mene so hotl vsi doma prepričat da je to megla/nizka oblačnost/oblačnost, sam je čist napačne barve. in teksture. no ja, pol zračenje dans odpade... če bo pa padal pa bogve kaj bo Slovenija ne bo siva po tlehKdor pričakuje, da bo jutri na nebu nad Slovenijo opazoval oblak prahu, se moti. "To ni oblak dima ali prahu. Tako je samo v bližini vulkana, potem pa se to preveč razprši, veliki delci že izpadejo,“ je pojasnil Hrabar in dodal, da ostanejo v zraku le drobni mikrodelci, ki pa jih s prostim očesom ne moremo videti. "Če bi začelo deževati in bi kapljice gledali pod mikroskopom, bi našli tudi ostanke tega vulkana. Med cvetnim prahom in ostalo umazanijo, ki je tako ali tako nad mesti. Ni pa to tako filmsko, da bi pol Slovenije zaradi tega vulkana postalo sive,“ je še razložil.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 11:04:54
|
|
|
|
Felicita
|
sej ga ni po tleh... pol so nam pa neki v luft spustil iz kake bližnje tovarne, kar je še boljš čeprov podobno trdijo za puščavski pesek, pa ga jest še kako vidm...
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 11:05:50
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Pogovor z vulkanologinjo: "Oblak se bo polegel šele v naslednjih desetih letih"
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 11:09:42
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita sej ga ni po tleh... pol so nam pa neki v luft spustil iz kake bližnje tovarne, kar je še boljš čeprov podobno trdijo za puščavski pesek, pa ga jest še kako vidm... Jaz pa verjamem, da ga je videla. Tudi puščavski pesek je viden in verjamem, da so tudi vulkan lahko že te dni občutili ljudje, ki imajo astmo ali težave z očmi.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 11:12:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kaj to pomeni? Pogovor z vulkanologinjo: "Oblak se bo polegel šele v naslednjih desetih letih" da bojo imeli astmatiki 10 let probleme???
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki imate težave z dihali 17.4.2010 11:17:41
|
|
|
|
bumerang
|
Ne vem kaj je in kaj ni, vem pa, da se je pri nas popoldan tako shladilo, da sem iz kratkih rokavov vsa prepotena v pol ure bila v puloverju in volneni jakni pa me je še zeblo. Nebo pa je bilo prekrito s kopreno. Tudi danes je nebo skoraj belo, sonce le tu in tam pridre skozi.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?