|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sonček je, avgust
13.7.2005 8:05:36   
miševi
Zdravo!

Končno nekaj sončka med oblaki:bravo::bravo:: Ko končan tole pisanje, grem takoj priklopit pralni stroj, pa potem še enega:)-.

Tia, čestitam za dobre novice na pregledu. Lepo, da je vse v redu:rozica:.
Jessy, tudi zate sem vesela, da ti je uspelo s CR.
Kety - čaj iz malinov listov naj bi se pil, ker naj bi pomagal pri mehčanju in pripravi porodnih poti. Men bi verjetno (če res pomaga) prišel zelo prav, saj je bilo v prvo tam doli še vse trdo, odpirala sem se pa kot polž:)-.

Jaz imam pa kopalnico!!!!! No, ni še čisto opremljena, ker sva vezana na dobavne roke (in najino prepozno naročilo), vendar je svinjsko delo za nama. Sedaj pa samo še pucanje. Premišljujem, da bom raje začela čistit v torek, po pregledu, da se prej ne bom kaj pretegnila.

Pa še ena malo bolj slaba novička - danes sem po treh dneh stopila na vago, ki je pokazala še +3 kg:((:((:((. Vem, sama kriva:ups:. Do torka mam še čas tole stvar vsaj ustavit, če ne kaj dol zbit. Danes je bilo za zajtrk - sadje.

Lp vsem, pa še kaj natipkam, ko se boste razpisale...:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sonček je, avgust
13.7.2005 8:13:40   
tina104
Smo kar tri naenkrat tipkale:)

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ime za deklico
joli muca

Katero ime naj ji dam?

Zarja (41%)

Čarna (5%)

Petra (8%)

Klavdija (5%)

Janja (11%)

Isa (30%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!