Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 11:27:43
|
|
|
|
Pia73
|
Običajno hodimo sami. Smo šli že tudi skupaj s sestro, ki ima tri otroke vendar smo imeli ločen apartma. In bilo je super. Pa lani sta tudi dva prijatelja prišla k nam in prespala dva dni. Tudi super. Je pa res, da smo večino časa radi sami. Sicer pa hodimo nekam na dopust kjer jih kar nekaj poznamo, letos bi šli isti čas kot ena družina s katerimi smo enkrat že bili v sosednjih apartmajih in smo se super razumeli. A letos žal ne bo nič z dopustom saj grem jaz kmalu v Rim,... Tudi v redu1 9nebesa Vsako leto si privoščimo za nas sanjske počitnice. Ko sva bila sama sva potovala, sedaj pač gremo v apartma s peščeno plažo v bližini,... :morje::morje::morje:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 11:49:37
|
|
|
|
malika
|
Sami!!!
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 12:03:16
|
|
|
|
Pupica
|
Ponavadi vedno najdeva kake prijatelje, da smo potem vsaj kak dan ali dva skupaj, ker če ne je pa dolgčas. Ne pa cel dopust!:kuza:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 12:11:12
|
|
|
|
mehurčica
|
Že kar nekaj let hodimo s prijatelji, ker ima od enega družina doli hišico. Tudi lani, ko sva že imela Davida, smo šli skupaj. Ponavadi je kar velika družba, ampak smo se že tako navadili, da se ne rabimo nič kaj prilagajat, noben ni od koga odvisen...itd. Ena prijateljica mi je lani kar olajšala dneve, ko je Davida ves čas cartala.:)Letos pride samo čez vikend.:( No, tako da za en teden morja ne rabimo plačevat najemnine, rabimo le za bencin in hrano.:bravo: Konec avgusta pa gremo mogoče sami trije ali pa se nam bo pridružila moja sestra. Ona pa je itak družinski član. Pa še ponudila se je, da če bova želela kak dan it malo naokoli, bo pač ona pazila Davida. Itak ga pazi tudi doma zelo dosti. Zlata vredna sestra! :angel:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 12:11:18
|
|
|
|
mucica1
|
Midva sva šla po 9 letih lani prvič sama. Prej smo vedno hodili skupaj še s 4 pari. Pa mi je bilo do lani lustn v družbi in moram priznat, da me je kar malo skrbelo, kako bova sama pregurala 14 dni. Pa sva jih in nikoli ne zamenjam več takega dopusta. Bil je najlepši doslej. Se mi zdi,da si v današnjem svetu, ko prihajamo domov iz služb ob 19h, 20h posvečamo vse premalo časa. Dopust je idealna priložnost za vaj malo nadonadit. Midva sva se čist na novo zaljubla, in še kar trajaaaa.... Pozdravčki, :muca:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 12:13:18
|
|
|
|
Pikipoki
|
Midva grema prav tako sama.:) Ne da se nama prilagajat, kar se mi zdi nujno.Greva se sproščat in ne razmišljat, kaj drugemu ustreza. :( Letos greva v apartma, pa nama je gospa povedala, da ima še enega prostega. Resno sva razmišljala o dveh moževih kolegih, vendar sva nazadnje ugotovila, da nama ni do tega.:) Sva sicer omenila, pa nista onadva nič rekla, tako da nama je kar prav. MOžgančke na off, v dvoje - toliko bolje. Še dvadni do :morje:. HURA!!!!:bravo::bravo::bravo: LP:rozica:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 12:59:55
|
|
|
|
Joe
|
Bolj je tes'n, bolj je mes'n!!! :bravo::sloncek:8) Pardon, ful sem si želel to napisati. :ups:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 13:01:54
|
|
|
|
Gina
|
Sami! Najlepše je, ko je vsaj 14 dni družina skupaj, pa ko lepe reči počnemo, okrog vandramo.... Mi je pa tudi fajn, če so kakšni frendi še v kampu, ampak malo stran parkirani, da se lahko vidimo, pa da nimamo skupnega šporgeta, pa da poklepetamo. Skupaj še s kom bi šla pa samo, če bi šla jaz z otroki sama s kakšno frendico in njenimi otroki. Familijarno pa ne. Je prevelika gužva in preveč cirkusa in različnih mnenj in navad. Idealen dopust je tak, kot ga imamo. Če bi šli potem še za kak teden malo po Evropi ali kam drugam, bi bilo pa že tako lepo, da bi bilo kičasto.9nebesa
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 14:22:38
|
|
|
|
kofetek2010
|
sami, ker smo si čist dovolj :)-:)-:)- in ker želim, da ima otrok očeta in mami 14 dni samo zase 8)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2005 14:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 14:41:03
|
|
|
|
Annny
|
Sami. Prijatelje si pa najdemo kar sproti:)-
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 14:58:25
|
|
|
|
saša 73
|
Pred leti sva z možem hodila s prijateljema.Zelo prijeten par,smo ga čagali 100/h. Ko pa so prišli otroci,najina pupa in njuno dete pa je bilo konec naših skupnih počitnic.Razlog je ta,da so oni radi v hotelu,ker prijateljica nerada kuha,mi pa uživamo v apartmajih,kjer je pač vse tako kot si sam želiš(hrana,itd). L.pozdrav ;)
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 17:02:10
|
|
|
|
lenika
|
Vedno sama dva. Prijatelje vidimo skozi celo leto, na morju pa mi ni do prilagajanja.
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 17:35:31
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mi gremo s prijatelji vsak svoj apartma in prav lušno bo saj bo zvečer bolj pestro ko bomo sedeli zamizo kakšnega ruknli pa tarok igrali.... Je pa odvisno kakšne moške imate ;)moj me sigurno nebo pustil same z:duda:in šel popivat ....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2005 19:16:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 22:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Na poštenem dopustu sicer že dolgo nisem bila :grrr:, vendar pa mislim, da mora družina biti tudi na dopustu kot družina, torej oče, mama in otroci. Brez ostalih. Dopust je čas za počitek in za posvečanje eden drugemu, za kar med letom žal zmanjka časa. Vsi ostali, sorodniki in prijatelji, lahko to samo onemogočijo ali otežijo in anmen dopusta potem ni dosežen. V kolikor pa so želje v družini, se mi zdi popolnoma sprejemljivo, da partnerja odideta poleg družinskega tudi na ločen dopust, seveda, v kolikor si dovolj zaupata. On s prijatelji, ona pa s prijateljicami. To je pa oddih od družinskih obveznosti in spomini na dobre, stare čase. In otroci takrat odidejo v organizirano kolonijo. Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 13.7.2005 22:52:53
|
|
|
|
Sarina
|
Gremo sami, ker s prijatelji ni bilo preveč dobrih izkušenj. Na kak obisk k njim ja, če so blizu nikakor pa se ne počutim dobro če jih od jutra do večera gledam in poslušam ;).
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 14.7.2005 0:42:20
|
|
|
|
nejcko
|
Pri nas o nekih klasičnih dopustih težko govorim, imamo pa nekako takole: - na potovanje v tujino greva obvezno brez otrok in od 7-ih potovanj sva samo dve opravila sama, drugače vedno v kompaniji. Ker je bistvo najinih potovanj spoznavanje in odkrivanje novega ter žuriranje, si niti v sanjah ne predstavljam, da bi s seboj imela otroka. - smučanje je tudi obvezno v kompaniji, ker zvečer, ko bi dala otroka spat, bi se mi2 lahko samo še zleknila pred TV in bi bilo isto kot doma. Do letos sva tudi otroka puščala doma, letos pa sva ju vzela s seboj (tamala je bila še "priklopljena" name, ta večjega pa smo začeli uvajati v radosti smučanja) in se je stvar kar dobro obnesla - pogoj pa je seveda apartma ali koča, kjer ima lahko vsak par svojo spalnico. - ker imamo vikend na morju, pa itak veliko vikendov ali pa kakšen teden preživimo sami, ampak prijatelji so vedno dobrodošli. Sva pač bolj družabne sorte, kaj čmo.
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 14.7.2005 9:25:23
|
|
|
|
piščanc
|
mi gremo pa skor vsako leto na morje s kolegi, ki imajo tudi enako stara otročka. poznamo se že uau časa, imamo podobne interese in navade, pa še vsi smo bolj družinski. meni paše na dopustu malo večja družba, ker smo že tako drugače doma sami. lani smo pa taščo s sabo vzeli, to pa ni bilo dobro, sicer je super ženska, sam :love: je ratal pa kot otrok, sicer pa če malo pomislim bi jaz tudi, če bi šli moji zraven v glavnem ja družba, samo enake starosti in interesov
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 14.7.2005 9:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Oboje je v redu.. sami in s prijatelji.. ampak morajo prijatelji biti tudi nudisti, drugace se dopust hitr obrne v nocno moro.. Idealen dopust?? Hiska na samem.. po moznosti ob morju.. in zelo zelo zelo veliko aktivnosti.. tako da zvecer kar pades v posteljo.. Za kopanje pa je najbolj idealno ob sestih zjutraj in ob osmih zvecer.. Idealen dopust so tudi hribi.. :kuza::kuza:
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 14.7.2005 15:22:05
|
|
|
|
Jutra
|
Prej sama, zdaj pa sami mi3. Ni lepšega. Nove ljudi pa lahko povsod spoznavaš, če hočeš.
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 15.7.2005 14:46:49
|
|
|
|
urbancek
|
sami z družino, vsaj na dopustu imamo radi mir pred sorodniki, ni problem, če nas obiščejo, da pa bi skupaj dopustovali pa ni govora. Tako se človek vsaj tistik par dni v letu sprosti, z možem se rešijo marsikateri nesporazumčki,saj imaš več časa za pogovor ob hladnem pivčku, pa tudi lepo je biti sam z otroci. Mi tako najbolj uživamo, še nikoli nam ni bilo žal in tudi želimo si ne, da bi bilo drugače. Pozdravček
|
|
|
|
Na dopust sami ali s prijatelji? 27.7.2005 18:51:26
|
|
|
|
LARIKA
|
Midva greva tudi raje sama na dopust,ker greva lahko kamor želiva in kadar želiva,jeva hrano ki nama je všeč,... skratka narediva¸dopust po najinem okusu
|
|
|
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
24%)
princi in princeze (
8%)
poletne žabice (
33%)
morski ježki in zvezdice (
35%)
Število vseh glasov: 237Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!