Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 18:42:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kam s starimi oblačili in ostalim?? 15.4.2010 18:56:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Odeje tudi v pasje zavetišče.
|
|
|
|
RE: Kam s starimi oblačili in ostalim?? 15.4.2010 19:06:56
|
|
|
|
nejcko
|
RK, humana, pasje zavetišče, zavetišče za brezdomce ... varna hiša ali materinski dom.
|
|
|
|
RE: Kam s starimi oblačili in ostalim?? 15.4.2010 19:09:18
|
|
|
|
eternety
|
Kam naj odpeljem oblačila, ki jih ne bomo več nosili. Jaz sem svoja oblačila, ki so bila dobro ohranjena, odnesla na rdeči križ.
|
|
|
|
RE: Kam s starimi oblačili in ostalim?? 15.4.2010 19:20:28
|
|
|
|
Felicita
|
če pa so oblačila neuporabna potem pa v zbirni center barje, na cesto dveh cesarjev v kontejner.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kam s starimi oblačili in ostalim?? 15.4.2010 20:22:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
Jz najprej odnesem znankam, da si ven vzamejo če se jim zdi še kaj vrednega za ponosit in kar od tega ostane imamo pa še eno vaško ciganko (se tko kar sama kliče) in če še ta kaj pusti nesem v take zbirne kontejnerje, nisem sigurna, ampak mislim, da so od Karitasa.
|
|
RE: Kam s starimi oblačili in ostalim?? 15.4.2010 21:36:57
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Kam naj odpeljem oblačila, ki jih ne bomo več nosili. Še posebej pa me zanima kam z odejami in vzglavniki, ker smo kupili nove??? Vem, da je najlažja rešitev kontejner za odpadke. Brezdomci.....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?