|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema-pomoč
15.4.2010 13:49:00   
Anonimen
Saj vem da ta tema ne spada sem, ampak želim bit anonimna, saj nočem da vsi sosedje pa sorodniki že prej vejo kot pa se odločiva!

No gre za to da sem jaz brez službe iščem z polno para, a ni in ni! Sedaj se nama je odprla priložnost da bi doma odprla s.p, ampak (kmečki turizem), ampak to je delo čez vikend (odprto petek, sobota, nedelja). Skrbi me kako bom zmogla z otroci (enega mam, hočem še enega), kaj bodo otroci meli od naj, če bova vikende delala?

Skrbi me tudi ali bo šlo? Kaj če odpreva pa nebo šlo? Pogoje imava vse, tudi projekt ni slab, tudi šolo imava oba primerno in dost visoko!

Ma ne vem hudič se je odločit, ja ali ne!

Kaka mnenja, vzpodbudne besede bi mi res prav prišle. Mogoče mnenje katere ki se z tem ukvarja?

Res hvala že vnaprej in prosim da me ne brišete, ker res potrebujem malo mnenj da se odločim!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema-pomoč
15.4.2010 13:56:17   
sanelaa
Res ne spada pod spolnost............mislim, anonimna si, pa nisi mogla tega uvrstit tja kamor spada?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2010 14:40:17   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj vem da ta tema ne spada sem, ampak želim bit anonimna, saj nočem da vsi sosedje pa sorodniki že prej vejo kot pa se odločiva!

No gre za to da sem jaz brez službe iščem z polno para, a ni in ni! Sedaj se nama je odprla priložnost da bi doma odprla s.p, ampak (kmečki turizem), ampak to je delo čez vikend (odprto petek, sobota, nedelja). Skrbi me kako bom zmogla z otroci (enega mam, hočem še enega), kaj bodo otroci meli od naj, če bova vikende delala?

Skrbi me tudi ali bo šlo? Kaj če odpreva pa nebo šlo? Pogoje imava vse, tudi projekt ni slab, tudi šolo imava oba primerno in dost visoko!

Ma ne vem hudič se je odločit, ja ali ne!

Kaka mnenja, vzpodbudne besede bi mi res prav prišle. Mogoče mnenje katere ki se z tem ukvarja?

Res hvala že vnaprej in prosim da me ne brišete, ker res potrebujem malo mnenj da se odločim!

poznam par ko imajo na dolenskem kmečki turizem in fulll laufa

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2010 14:48:42   
gita10
Tule na Rr čedalje bolj opažam, da se svet vrti okoli naših otrok- v resnici pa ni vedno tako , a ne da ne.
Če je projekt pravi in verjameš vanj se vanj spusti- otroci bodo enega lepega dne odrasli tebi bo pa žal za zamujeno priložnostjo.
Poleg tega pa nekaj - kje pomeni, da ne boš imela časa za svojega otroka. Kmečki turizem je sploh panoga,ki po moje gre lahko skupaj z otroci, saj si ti doma in so otroci v bljižini ves čas- ne misli pa da se ti bo takoj zgodilo, da bo kar takoj gužva- če pa bo pa seveda hvala bogu in si boš lahko privošla pomoč.
jaz vozim dve službi in ena je vodenje hotela. Prav tako moram med vikendi dosti preživeti v službi - moj sin je velikokrat z mano, se igra z otroci gostov- včasih je že pravi vodič, tudi tuj jezik se uči zraven, vljudnosti - čisto nič mu ne manjka.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2010 14:50:47   
baguSka
Beri moj podpis.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2010 11:30:08   
Barbara_L
Poskusita najprej bolj "na malo" in če bo šlo, pač razširita. kolikor vem, te zadeve kar laufajo, še posebej, če je hrana dobra, vino domače in postrežba prijazna. Pa še lepo urejena okolica, pa naredi svoje. Osebno raje povabim na kosilo (npr starše, če ima kdo rojstni dan) na kmečki turizem kot pa v neko fensi restavracijo. Meni je všeč, če lahko potem še kupim kakšne stvari, recimo medico, sladice, kruh...
Če sta prava človeka za to (kar v gostinstvu moraš bit), poskusita.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2010 7:09:48   
eternety
Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo (W. Disney).

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2010 0:17:02   
Tejča05
Če praviš,  da je delo med vikendom mi sploh ni jasno kaj te potem skrbi, da ne boš z otroci. Si pa pač čez teden več z njimi. Saj kvaliteta preživljana časa z otroci ni važna od dneva. Po tem kar si napisala boš lahko z otroci več kot tisti, ki imamo navadne službe (beri od ponedeljka do petka), kjer ti dejansko ostane samo vikend.
Ko pa bodo otroci malo večji, jih pa lahko vklopita zraven in vama pomagajo in potem nadaljujejo, če jim bo ustrezalo.
Če imata vse pogoje, če se vama zdi vredu in da ni ne vem kakšnih vložkov finančnih v primeru, da ne uspe, sploh ne vem kaj razmišjata. Poizkustita, odnehata še vedno lahko. Če ne bosta probala, nikoli ne bosta izvedela.

lp

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2010 10:25:52   
zmajaz
Če bosta hrana in postrežba pravi, potem ne vidim razloga, da ne bi šlo. V bližini nas je en kmečki turizem, ki tako laufa, da si moraš po pol leta prej rezervirati termin, če hočeš kaj organizirati pri njih, ker imajo vse vikende polno zasedene. So pa res utečen tim, hčere imajo gostinsko šolo, cela družina je povezana in vsi delajo v tem, tako da je postrežba v bistvu profesionalna, jedi vrhunske in dodelane, hrana dekorirana do najmanjših podrobnosti. So pa precej dragi, ampak kljub semu jim laufa, ker vsak, ki kaj organizira, ve, da pri njih zagotovo ne bo razočaran.
Je pa še en kmečki turizem v bližini, ki pa se niti približno ne more kosati z njimi, zato tudi prometa nima pravega - ni ustrezne čistoče, postrežba počasna in nestrokovna ... Čeprav pa ne moreš verjeti, da glede na slabo kvaliteto še vseeno ni ravno čisto brez prometa. V glavnem - te zadeve laufajo, če so dobro premišljene in organizirane. Če pa ljudje dobijo slab prvi vtis, je pa težko, ker slab glas se hitro širi - hitreje kot dober.
Glede dela čez vikend je pa čisto tako, kot so ti predhodnice rekle - če ti jo to edini posel in nimaš druge službe, si še vseeno v prednosti, ker si pa med tednom toliko več z otroki.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 27.4.2010 10:26:19 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?