Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 13:06:26
|
|
|
|
livia
|
Mi gtemo tja v hišico, pa so karte že vštete v ceno najema. Preveri, da ni to fora.
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 13:13:39
|
|
|
|
petruska
|
Koliko pa plačate za tak najem. Mi smo prek bolhe najeli eno privat hiško, kjer pa ni všteti kart.
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 13:19:10
|
|
|
|
luka jan
|
Absolutno se ne splača it v hiško brez kart. Mi hodimo v Čatežke že kar več let in damo za app 50 eurov in v to ceno je vključenih 5 kart. Nas pride več če se vsak dan vozimo in kupujemo karte. Vprašaj lastnika te hiške če ti lahko zrihta kaj ceneje, lastniki teh hišk vem da imajo to ugodnost. Pa lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 13:30:42
|
|
|
|
petruska
|
Smem vpršati ali najamete apartmaje od Čateža ali od kakšne druge firme-katere? Hvala!
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 13:52:23
|
|
|
|
livia
|
Naša firma ima v Čatežu svojo hišico in sicer prav v naselju. Nas zaposlene pride 40€ na dan s 5 dnevnimi kartami vred.
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 14:39:25
|
|
|
|
luka jan
|
Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi. Tudi ta hiška je v tem naselju, pa zidana je.
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 16:00:42
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi. Tudi ta hiška je v tem naselju, pa zidana je. in kolk pride cena?
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 16:12:19
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi. Tudi ta hiška je v tem naselju, pa zidana je. in kolk pride cena? 50 eurov na dan, v to ceno je vključenih še 5 kart za kopanje.Cena je skozi celo leto enaka.
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 17:43:06
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi. Tudi ta hiška je v tem naselju, pa zidana je. in kolk pride cena? 50 eurov na dan, v to ceno je vključenih še 5 kart za kopanje.Cena je skozi celo leto enaka. bi lahko dobila kontatkt? je kej na netu napisanega o tem?
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 15.4.2010 18:19:00
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi. Tudi ta hiška je v tem naselju, pa zidana je. in kolk pride cena? 50 eurov na dan, v to ceno je vključenih še 5 kart za kopanje.Cena je skozi celo leto enaka. Tole gospo pokliči, pa ti bo vse razložila. Kontaktna oseba: Janja Polanc – tel. 05 36 44 508 bi lahko dobila kontatkt? je kej na netu napisanega o tem?
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 7.1.2011 10:54:00
|
|
|
|
rado_vednica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi. Tudi ta hiška je v tem naselju, pa zidana je. a pa je vredu ta hiška...razmišlam da bi tudi jaz šla dol...in me zanima kako je...ali je urejeno in vse?
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 17.2.2011 22:28:22
|
|
|
|
trobentica123
|
Mi smo bili lani januarja. Stanovali smo na kmečkem turizmu, ki je oddaljen kakih pet kilometrov stran. Bilo je fantastično - sploh za otroke ( živali, hrana, MIR..) Na tem turizmu, so nam prodali tudi dosti cenejše karte. Turizem je "pri Martinovih " - Krška vas. Na kopanje smo hodili večinoma po kosilu, saj je bilo vsem dovolj - dopoldan pa so otroci uživali pri hranjenju živali, jahanju konj...Super!!
|
|
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 18.2.2011 10:05:36
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo bili poleti v kampu. Se tudi bolj splača, kot samo karte. Imaš spanje praktično zastonj!
|
|
RE: Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje? 18.2.2011 10:13:53
|
|
|
|
Nika v službi
|
Kamp oz. hiške so meni ok poleti (pod pogojem, da so klimatizirane - vse, kolikor vem, niso), pozimi pa ne, ker moraš ven, pa se oblečt in kramo nosit. No go. Sem preveč komot. Tako da pozimi gremo v hotel Toplice, poleti pa smo tudi že bili v hiškah od LPP-ja.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?