|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iz IUI v IVF
14.4.2010 17:40:48   
mija75
Pozdravljenje punce,

mene pa zanima, če mi zna katera povedat kakšna je np. čakalna doba pri spremembi postopka. Sicer sem imela v začetku marca IUI - uspešen, ki se je končal v 7t s ss.

Mi je pa sestra Tatjana omenila, ko sem jo klicala kako zdaj do naslenjega IUI, da moram prej k dr. Drobniču na posvet za morebitno spremembo postopka.
Pa še to, glede na to, da bom letos stara 35 in nimam še otrok, predvidevam, da se lahko ta doba za postopek skrajša.

Sprašujem, ker me malo skrbi, glede na to, da moram 2 ciklusa preskočit, potem so poletni meseci ko ne delajo in potem je že skoraj spet leto naokoli.

Če ima katera kakršnokoli informacijo, ji bom zelo hvaležna.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iz IUI v IVF
24.4.2010 13:01:24   
anusha
Sama sem imela novembra in decembra dva IUI, ki sta bila neuspešna. Po dveh IUI je baje pravilo, da se gre na posvet k zdravniku, ki te vodi na neplodnostni. Lahko te še naprej usmeri na IUI, lahko pa naprej na IVF. Mene je potem zdravnica usmerila na IVF, januarja sem dobila odobreno s konzilija, zdaj pa čakam krvni test, ki bo pokazal uspeh prvega IVF.
Srečno!

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2010 8:53:54   
daga79
pri nas v mb moreš dati skozi vsaj 3 IUI da te dajo na IVF ampak praksa je da porabijo vse 4 brezplačne postopke ( ampak te dajo na čakalno listo po 3 in medtem ko so bile čakalne dobe 8 mesecev sem imela še enega ) mogoče pa rata kaj veš ..ampak ni.. sva pa zanosla po 1.IVF

(odgovor članu anusha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2010 15:54:55   
hojliho
Jaz sem opravila tri postopke IUI, po vsakem neuspešnem sem morala na posvet h zdravniku (ti postopki so trajali skoraj celo leto 2009). Po zadnjem neuspešnem - lani novembra, me je predlagala za IVF.  Odgovor sem dobila neverjetno hitro in februarja smo opravili prvi IVF postopek, ki je bil uspešen! Tako, da ponavadi vse pride na svoje mesto, ko je čas. Tudi pri tebi bo!
Stiskam pesti.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2010 19:49:05   
Fargesia
jaz sem imela maja 2008 1.IUI ki se je končal z abrazijo v 9.tednu...potem sem mela še 5x IUI s tem, da so mi enkrat postopek prekinili...ta postopek ki je bil uspešen (čeprav se je žal končal z abrazijo oz ss) se kao po njihovo ne šteje...zato sem mela jaz tolikokrat...potem je uspelo v 1.IVF.

6.IUI sem imela aprila al pa maja 2009,z IVFom sem pa začela 18.9.2009

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?