Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nadziranje telefonskih klicev 14.4.2010 17:18:35
|
|
|
|
Nia30
|
Pozdravljeni! Ali je mogoče, da ti nekdo, ki lahko seveda prosto dostopa do tvojega mobitela, nastavi telefon tako, da je on na svoj mobitel obveščen o vsakem prejetem in odhodnem klicu na tvojem mobitelu? Se mi zdi, da je malo čudno napisano - v glavnem, če te hoče nekdo nadzirat, a je možno da tvoj telefon nastavi tako, da potem on vedno dobi sporočilo, ko si ti koga klical ali je kdo drug klical tebe. Podobno kot pri računalniku, ko ti inštalira nek program, ki vsake toliko časa naredi posnetek in to shranjuje v neko datoteko in potem tisti, ki te nadzira, vidi vse, kar si tisti dan počel na računalniku. Če kdo kaj več ve o tem in kako to odkrijem, mi naj prosim čim prej pove (un vohunski program mi je uspelo najt, tuki pa nisem tolk pametna). Zakaj me nekdo nadzira je pa seveda tema za drug forum. Lp, N
|
|
|
|
RE: nadziranje telefonskih klicev 14.4.2010 17:25:11
|
|
|
|
rija
|
ja, bojda je možno na mobitelu. ima neko tako storitev.....če sem dobro seznanjena.
|
|
RE: nadziranje telefonskih klicev 14.4.2010 17:40:10
|
|
|
|
tajtaja
|
Kam smo prišli! Še z ljubimcem se za radni več ne boš mogel zmenit, ne da bi mož vedel . HB, da se mi ne da s tem ubadat .
|
|
RE: nadziranje telefonskih klicev 14.4.2010 19:37:02
|
|
|
|
Nia30
|
pravilno bi bilo: "HB, da se mi ni treba s tem ubodata." Drugače pa brez skrbi - ne skačem čez plot in ničesar ne skrivam.
|
|
|
|
RE: nadziranje telefonskih klicev 15.4.2010 13:23:29
|
|
|
|
luka jan
|
Sem se malo pozanimala pri tistih ki nekaj vedo o tem, pa vsi po vrsti trdijo da se to da, seveda pa ni legalno. Jaz bi na tvojem mestu spremenila telefonsko, si nabavila predplačniško kartico, telefon in stvar bi bila rešena. Saj če nimaš pojma kako se tem stvarem streže itak ne moreš nič naredit.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.