|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadziranje telefonskih klicev
14.4.2010 17:18:35   
Nia30
Pozdravljeni!

Ali je mogoče, da ti nekdo, ki lahko seveda prosto dostopa do tvojega mobitela, nastavi telefon tako, da je on na svoj mobitel obveščen o vsakem prejetem in odhodnem klicu na tvojem mobitelu? Se mi zdi, da je malo čudno napisano - v glavnem, če te hoče nekdo nadzirat, a je možno da tvoj telefon nastavi tako, da potem on vedno dobi sporočilo, ko si ti koga klical ali je kdo drug klical tebe.
Podobno kot pri računalniku, ko ti inštalira nek program, ki vsake toliko časa naredi posnetek in to shranjuje v neko datoteko in potem tisti, ki te nadzira, vidi vse, kar si tisti dan počel na računalniku.

Če kdo kaj več ve o tem in kako to odkrijem, mi naj prosim čim prej pove (un vohunski program mi je uspelo najt, tuki pa nisem tolk pametna). Zakaj me nekdo nadzira je pa seveda tema za drug forum.

Lp, N
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nadziranje telefonskih klicev
14.4.2010 17:25:11   
rija
ja, bojda je možno na mobitelu. ima neko tako storitev.....če sem dobro seznanjena.

...vox populi...

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2010 17:40:10   
tajtaja
Kam smo prišli! Še z ljubimcem se za radni več ne boš mogel zmenit, ne da bi mož vedeluser posted image . HB, da se mi ne da s tem ubadatuser posted image user posted image user posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2010 19:37:02   
Nia30
pravilno bi bilo: "HB, da se mi ni treba s tem ubodata." Drugače pa brez skrbi - ne skačem čez plot in ničesar ne skrivam.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2010 13:23:29   
luka jan
Sem se malo pozanimala pri tistih ki nekaj vedo o tem, pa vsi po vrsti trdijo da se to da, seveda pa ni legalno.

Jaz bi na tvojem mestu spremenila telefonsko, si nabavila predplačniško kartico, telefon in stvar bi bila rešena. Saj če nimaš pojma kako se tem stvarem streže itak ne moreš nič naredit.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2010 17:32:54   
luka jan
A mogoče tisti, ki te hoče imet pod nadzorom uporablja tole?user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/tezki-casi-za-nezveste-partnerje.html

< Sporočilo je popravil luka jan -- 16.4.2010 17:33:14 >

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.