Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novalac proti kolikam??? 14.4.2010 15:57:13
|
|
|
|
Hope2
|
Navaden novalac je v avt in ita ful cenjši, za to ceno dobiš 2x količino. Če gre pa za posebno formulo, pa so tudi tam dražji, vendar še vedno cenejši kot v SLO (razlike je cca 2 evra). Če si ob meji se splača ali pa če si nakupiš en kup fasunge. Imaš pa tudi druga mleka, ki so za kolike in so precej cenejša
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.4.2010 15:58:32 >
|
|
|
|
RE: novalac proti kolikam??? 14.4.2010 16:24:15
|
|
|
|
tanja1980
|
Ja v avstriji ga imajo 800g=9,90 eur.. pa avstrijski je boljši, bolj okusen. preizkušeno, zdej neki časa (od dec-marca) ga ni blo za dobit v avstriji nikjer in smo kupovali tistega pač u slo in je taka razlika, da je noro. Nase je prav grisasto proti avstrijskem...je pa res, da če hočeš met mleko za kolike, je pa za malo škatlo tut v avstriji cena 9 eur...in velikih škatel sploh ni...
|
|
|
|
RE: novalac proti kolikam??? 14.4.2010 16:48:28
|
|
|
|
principessablu
|
se pravi da se mi ne splača iti v avstrijo,ker jaz namreč potebjem tega proti kolikam...ja kdaj pa lahko začnem uporabljati unega navadnega novalac?
|
|
|
|
RE: novalac proti kolikam??? 14.4.2010 17:20:56
|
|
|
|
neli365
|
V Avstriji je proti kolikam ista cena kot pri nas, navadni pa je cenejši. Navadnega lahko začneš uporabljat takoj. Mi smo imeli proti kolikam, pa ni nič pomagalo, more minit tisto obdobje pa bo.
|
|
|
|
RE: novalac proti kolikam??? 14.4.2010 22:49:54
|
|
|
|
muca79
|
Verjemi mi vse sem probala in pregledala cene, pri nas je to mleko proti krčem najceneje, je pa navadno mleko novalac 1 ali 2 v italiji najceneje saj je samo 8 Eur 800g mleko ki je pri nas 400g mislim 10 eur. Tako, da če si blizu italije kar skoči po njega je pa samo ena lekarna v Stari gorivi ki ima to mleko najceneje ker ostale ga imajo tam okrog 9 eur. Sama kupuje v tej lekarni že kar celih 10 mesecev in so full prijazni in znajo celo slovensko. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?