Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lesen poganjalec - kdo ga ima 14.4.2010 22:26:23
|
|
|
|
*jasna*
|
Preden ga kupis, preveri, ali se da visati sedez. Mi imamo drugacnega in ga je treba sedez kar kmalu prestaviti visje, da otrok lepo poganja, saj pac otroci hitro rastejo.
|
|
|
|
RE: Lesen poganjalec - kdo ga ima 15.4.2010 9:50:33
|
|
|
|
ninicananica
|
Naša 2 letnica ima first bike (http://www.chebeltza.com/poganjalci/2_kolesni.html) in smo zelo zadovoljni. Ima nastavljiv sedež, napihljiva kolesa in ročaj za prenašanje, če se slučajno kdaj naveliča vožnje.
|
|
|
|
RE: Lesen poganjalec - kdo ga ima 15.4.2010 9:56:50
|
|
|
|
tinas
|
ojla, mi imamo tudi takega podobnega je res fajn, da imaš za višat sedež, mi ga imamo vsako leto višje, začeli smo na najnižji pred dvema letoma, ko je bila stara 2 in pol. zdaj smo že na najvišji. in je res fajn ta ročaj za prenašanje, se ga lepo nese, pa ni pretežek. je pa super stvar ta poganjalec, naša ful uživa! lp t
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?