|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bo prišla...
12.7.2005 18:28:26   
gaja*
Danes je točno 2 meseca od zadnje :hudicek: in še mal manjka pa se bo vlilo!! :bravo::bravo: Tak sem :( ker je nisem imela, da je še mojmu :love: zdaj ful odleglo, se mi zdi da se je tud on pomiru!
Ker sem morala vzet Primolut-nor tablete (5 dni po 2tabl), da se je :hudicek: sprožla, me zanima, a lahko zdaj po M spet delava na :duda:, a morem kaj čakat??
Imam občutek (glede na naval :nosecka: na RR), da se zna na dopustu kaj dobrega zgodit, pa mi ne bi bilo fajn, če bi mogla pazit!!
Tolk je novih :nosecka:, da sem bla še bolj :(, ker moje M ni bilo... Ampak sem za vse ful ful vesela...
:bravo::bravo:
No, ve katera mogoče, če moram po teh tabletah kaj čakat al ne...
LP, gaja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bo prišla...
12.7.2005 19:33:54   
lenika
Zakaj ti je pa tako zamujala? Si prej jemala KT?
Drugače pa mislim, da ni potrebno nič čakat in lahko kar veselo delata na :duda:.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bo prišla...
13.7.2005 5:59:54   
gaja*
Dobro jutro, danes sem pa res zgodna :(
Včeri sem se že razveselila da že bo (vsaj kazalo je), danes pa spet nič...
Ne vem, zakaj tak dolgo nimam M, kt ne jem že 2 leti. Saj sploh ne vem kaj naj naredim. Miljon tablet sem že sprobala, pa mi nobene ne odgovarjajo, al pa me stisne, ko preberem stranske učinke.
LP, gaja*

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bo prišla...
13.7.2005 7:58:11   
bebi
Dobro jutro!

gaja* mogoče ti bo pomagal čaj iz rastline plahtica. Poskusi s tritedensko kuro in pij ta čaj po 2-3 skodelice na dan. A pa si sigurna, da nisi mogoče srečka :nosecka: ?

:rozica:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bo prišla...
13.7.2005 8:19:24   
gaja*
Saj jaz ta čaj že nekaj časa pijem, vendar zeliščnih čajev ni priporočljivo pit na daljši rok, zato sem ravno imela "pavzo". Sem pa zdaj začela in bomo vidli..
Da nisem :nosecka: smo pa ful preverli, ker drugač tablet ne bi dobila :(

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bo prišla...
13.7.2005 8:29:34   
rebeca
Te tablete sem jemala za sprižitev M, ampak na žalost po prenehanju jemanja moje M ni bilo od nikoder.
Ker pa takrat se še nisem odličila za :duda:, mi je dal KT.
Sedaj pa sem prenehala z jemanjem KT in imam M na 35-44 dni.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bo prišla...
13.7.2005 8:32:47   
gaja*
rebeca, pa ti je blo kaj slabo v tistih dneh, ko si čakala na M? Ker men je ful, pa včeraj sem se že ful razveselila flekca zvečer, danes je pa spet vse čisto.
Ker ko sem jemala kt sem mela redno kot uro, 2 dan zjutraj sem jo vedno dobila.
Jaz pa zdaj še do ginekologa ne morem in sem že cela panična!!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bo prišla...
13.7.2005 8:55:26   
bebi
Sej sintetične tabletke tudi niso ravno nedolžne, sploh ko prebereš vse, včasih kar zastrašujoče stranske učinke. A misliš, da doglotrajno jemanje KT je pa zdravo, priporočljivo?!

Vsaka rastlina ima ob dolgotrajnem uživanju TUDI stranske učinke. Ravno zadnjič sem se pogovarjala z gospo, ki ima zeliščno kmetijo. Pa sem ji rekla, da bi rada čaj smrdljičke. Pa mi je odgovorila, da te rastline sploh ne goji, ker ima prevelike stranske učinke (radon? al nekaj takega) :zmeden:. Zelo mi je priporočala čaj plahtice in šentjanževke, pa še ene je naštela. Pač menjaš rastline in delaš TRITEDENSKE kure s posameznimi rastlinami. Pa tudi ni nujno, da vsak cikluš delaš kuro. Čaje je za želeni učinek nenazadnje treba piti daljši čas, ker počasneje reagirajo kot pa sintetične tabletke.

Če se le da, se držim pravila, bolje naravno kot sintetično. Ampak to je samo moje mnenje.

Želim ti, da čimprej ugledaš :modri: :roza:

:) :rozica:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bo prišla...
13.7.2005 9:00:18   
gaja*
zaenkrat bom z :hudicek: kr zadovoljna! Kak se meni to grozno sliši, da se veselim :hudicek:, ampak kaj naj :(
Baje je do tega pripeljal stres, jaz ga glih nisem čutila, ampak možno je...
Bom tud jaz enkrat videla :modri::roza:, upam

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bo prišla...
13.7.2005 9:17:26   
bebi
Joj, gaja* sej te ful razumem. Sem bla sama že večkrat v taki situaciji. Sem letela h G, ko ni blo M 2 mesca. G pa je rekla, ja verjetno ste pod stresom :zmeden:, zato ni M :zmeden:. Pa se mi takrat ni zdelo, da bi bila pod stresom. Očitno je v glavi več, kot se nam zdi. Zato poskušaj se umirit in ne mislt ne na :hudicek: ne na :duda:, pa boš vidla, da boš slej ko prej vesela :nosecka:

:miska: :rozica: :miska:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bo prišla...
13.7.2005 9:20:24   
enaena
tole so besede dr. Pušenjaka na podobno temo ..
Avtor: Stanko Pušenjak

če bi sluičajno zanosili ob jemanju Primoluta dvomim, da bo kaj narobe, vseeno pa ob želji po zanositvi raje priporočamo naravnemu progesteronu podobne hormone, za katere vemo, da zagotovo ne škodijo zarodku. Sicer pa s 5 dnevi uporabe Primoluta ne boste dosegli ustrenega učinka na sluznio maternice. Čeprav bo sicer prišlo do kvavitve namreč popolna preobrazba sluznice potrebuje vsaj 10 - 12 dni progesteronskega učinka, sicer se sluznica ne odlušči povsem in zgolj krvavi površinsko. Jemanju Primoluta 5 dni lahko kvečjemu rečemio progesteronski test, ki dokaže, da jajčniki proizvajajo estrogene, kar pa je za učinkovito menstruacijo prakratek čas. Če se boste odločili za uporabo predpisanega hormona ga jemljite najmanj 10 dni. Po M lahko obnovite prizadevanja po zanositvi.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   bo prišla...
13.7.2005 9:25:10   
rebeca
gaja,

meni ni bilo nič slabo in niti nobenih stranskih učinkov nisem imela po teh tabletah.

Jemala sem jih en mesec in potem naj bi prišla M, ker pe je ni bilo na 35 dan sem morala nazaj h G, kateri mi je prepisal KT.

Jaz imam probleme z M je dalj čsa, moj rekord je bil, da je prišla samo 1krat letno.
Sedaj pa ko sem prenehal s KT sem jo dobila že 2 krat ampak na 35 dni. Upam, da bo še tako naprej in da bom čim prej srečka :nosecka:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   bo prišla...
13.7.2005 9:26:20   
gaja*
enaena, hvala za odgovor. Zgleda, da sem se včeraj preveč razveselila flekca, tak da moram zdaj :hudicek: najprej dočakat. Upam, da bo prišla :zmeden2:
Bova šla takoj v naslednje boje, ko bo mimo :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   bo prišla...
13.7.2005 9:28:46   
gaja*
rebeca, me nisi nič kaj razveselila s tvojim rekordom :)-:)-
Tud jaz ti želim, da čimprej ugledaš :modri::roza:

Kaj misliš, da naj storim, če je zdaj v teh petih dnevih, ko bi mogla prit, ne dobim? Mojga G ni, pa na dopust grem...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   bo prišla...
13.7.2005 9:33:33   
rebeca
gaja,

počakaj, da je konc dopustov, potem pa kar pedji k ginekologu, v primeru, da nebi prišla M.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   bo prišla...
13.7.2005 9:36:21   
rebeca

gaja, si imela vedno neredne M, ali je to tvoj prvi primer da ti tolko časa zaostaja M?

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   bo prišla...
13.7.2005 9:45:52   
gaja*
Nikoli nisem imela čisto rednih tako, na dan al pa kaj takega, razen ko sem jemala kt.
Zdaj pač vem da okol 30 dni pride, včasih kak dan prej, včasih bolj pozno, ampak pride...
Recimo to je letos drugič (maja pred poroko se mi je za 10 dni prestavla), pa lani jeseni sem jo ful dolg čakala... In tista majska M je tud zadnja do zdaj...
Ampak zdaj, 60 dni je pa že tu mač!!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   bo prišla...
13.7.2005 9:49:58   
rebeca
Meni je ginekolog rekel, če v roku 6 mesecev ne zanosim, naj se kar oglasim pri njemu in bomo začeli delat preiskave in kar hitro šli po poti do :duda:

Pred dobrim letom sem naredila vse preiskave in so mi ugotovili povišan prolaktin. Potem so mi to uredili in ker nisem še želela :duda: mi je dal KT.

Upam, da mi bo ratalo po naravni poti.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?