|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvzem prvega brisa v nosecnosti
13.4.2010 10:41:14   
mony86
pozdravljene,
imam eno vprasanje sem v 9 tedenu nosecnosti in naslednji teden grem prvic k G, nikoli se nisem bila na pregledu rednem da bi mi odvzeli bris, zato rabim eno vaso pomoc.prebrala sem da jemanje brisa v nosecnosti ogroza plod pa me zanima ce je to res in kaj mi svetujete,je potreben odvzem ali ne?za odgovore se vam ze v naprej zahvaljujem
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvzem prvega brisa v nosecnosti
13.4.2010 10:51:15   
Anonimen
Meni ga v teji drugi nosečnosti se ni vzela,je pa res da sem plačala da so mi ga vzel preden sem drugič zanosila.V prvi nosečnosti pa ko sem imela vedno slabo vodo in pa izcedke mi ga je pa tud vzela bris.Pa je blo vse ok.

(odgovor članu mony86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2010 11:03:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mony86

pozdravljene,
imam eno vprasanje sem v 9 tedenu nosecnosti in naslednji teden grem prvic k G, nikoli se nisem bila na pregledu rednem da bi mi odvzeli bris, zato rabim eno vaso pomoc.prebrala sem da jemanje brisa v nosecnosti ogroza plod pa me zanima ce je to res in kaj mi svetujete,je potreben odvzem ali ne?za odgovore se vam ze v naprej zahvaljujem
papa

Ne, ni res. Sama sem imela v pretekli nosečnosti večkrat odvzet bris zaradi slabega PAP izvida in mi je doc. dr. Borut Kobal (v LJ Leonišču) pojasnil, da jemanje brisa nikakor ne ogroža ploda.

(odgovor članu mony86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2010 11:17:13   
severnica77
Tudi meni je G prejšnji teden vzel bris, ker je od prejšnjega preteklo že tri leta.

Definitivno bris ne ogroža ploda. G mi je edino rekel, da lahko malenkost zakrvavim (mišljena je kakšna mini kapljica), vendar ni bilo nič.

Definitivno pa je dobro, da redno hodiš na odvzeme brisov. Ne vem zakaj bi se tega branila, če je pa v tvoje dobro!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2010 11:26:26   
špelin@
Ej, si ne morem pomagati, da ne bi vprašala:

mony86
, kje si prebrala to, da naj bi bris v nosečnosti ogrožal plod? Imaš mogoče link? Ker me resnično zanima, kje se širijo take dezinformacije...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2010 21:05:42   
isobel
Meni so ga vzeli med to nosečnostjo v 9. tednu in ni bilo nobenih težav, še rahle krvavitve ne. Tudi ginekologinja mi je pred samim brisom povedala, da ni nič nevaren za plod.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2010 21:56:04   
Ploha
Obakrat mi ga je G vzela pri prvem pregledu, se pravi 9 in 10 teden. Nič nisem krvavela.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2010 9:12:55   
Hope2
A se ne vzame bris iz MV? Plod pa ni na MV, temveč v maternici, torej nikakor ne more ogrožati ploda

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2010 16:57:42   
katra55
Meni, ga je vzela na prvem pregledu. Rekla je da lahko edino malo zakrvavim, ampak nisem.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 14.4.2010 16:58:14 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kaj bi naredili?
mi_2

Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče?

Menjali bi (6%)

Obdržali bi (94%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!