|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniška in pogodba za določen čas
13.4.2010 9:10:38   
milki
Trenutno sem na porodniški do 20.10.2010, pogodba za določen čas pa imam do 10.4.2010, se pravi, da je že tri dni minilo od izteka pogodbe, delodajalec me pa sploh ni nič obvestil, da mi ne bo podaljšal pogodbe, prav tako me sploh še ni odjavil z zavoda za zdr.zavarovanje.

Tako da sploh ne vem na čem sem, ali sem še zaposlena ali ne?

Slišala sem namreč, če ti delodajalec ne da nove pogodbe oziroma te en mesec prej ne obvesti, da ti ne bo podaljšal pogodbe, da si avtomatsko zaposlen za nedoločen čas??????
Jaz sem jih že parkrat klicala,da jih vprašam kako in kaj, pa me delodajalec vedno pozabi poklicati nazaj, ko ga je pa kolegica vprašala, kaj je z mano, je rekel, da sploh ne ve kaj naj naredi, ker mu je ceneje imeti študente.

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodniška in pogodba za določen čas
13.4.2010 9:27:15   
liliana
Da si avtomatsko zaposlen za nedoločen čas velja le v določenih pogojih......in to le takrat, če bi ti po preteku pogodbe o zaposlitvi normalno opravljala svoje delo naprej oz. bi hodila v službo in delala.....delodajalec pa ti ne bi dal nove pogodbe za določen čas.....oz. bi ti dal tako, ki ne bi bila v skladu z ZDR.....

Če pa si na porodniški ali na bolniški pa žal delodajalec nima do tebe nikakršnih obveznosti, če ti poteče pogodba.....za odjavo pa ima itak nekaj dni časa......

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2010 9:29:24   
milki
A mi ni dolžan sporočiti, da mi ne bo podaljšal pogodbe?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2010 10:10:09   
donat
NE LAHKO TI SAMO DELOVNO KNJIGO POŠLJE DOMOV, tako kot je meniuser posted image

po zakonu pa je dolžan, pa vendar kdo se danes drži user posted image

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2010 10:20:59   
milki
Ampak meni ni nič poslal, tudi odjavil me ni in kot ga poznam mislim, da bo to pozabil. Če pa nisem odjavljena z zavoda ali to pomeni, da sem še vedno zaposlena??

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2010 10:21:07   
liliana
Ne, po zakonu ni dolžan obvestiti.....v pogodbi je točno navedeno, kdaj delovno razmerje poteče.......

No, z moralnega vidika bi lahko vsaj nekdo od delodajalca to sporočil, še posebno, če se je delavcu ustno obluljalo, da mu bodo podaljšali......vendar zakonske obveze karkoli obveščati, ko preteče pogodba o zaposlitvi pa delodajalec nima, če delavec ni na delu in je na porodniškem dopustu in ne pride na delovno mesto.......

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2010 10:28:55   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: milki

Ampak meni ni nič poslal, tudi odjavil me ni in kot ga poznam mislim, da bo to pozabil. Če pa nisem odjavljena z zavoda ali to pomeni, da sem še vedno zaposlena??

Lahko te odjavi v 8 dneh "za nazaj".....torej te lahko odjavi 18.4.2010 in boš odjavljena z 10.4......

< Sporočilo je popravil liliana -- 13.4.2010 10:30:03 >

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2010 10:39:30   
milki
Kaj pa če me ne odjavi?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2010 10:45:15   
liliana
Če te ne odjavi, si pa zaposlena in moraš dobiti novo pogodbo.....

Vendar, če te misli odjavit in ti ne bo podaljšal, te bo sigurno odjavil......

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2010 15:04:53   
milki
Mene v bistvu zanima kaj se zgodi v primeru, če me ne odjavi in če ne dobim nove pogodbe??

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2010 15:30:49   
liliana
Če ne dobiš nove pogodbe te mora odjaviti......

Glej, podpisala si pogodbo, kjer imaš točno določeno, kdaj ti delovno razmerje preneha.....in to je to.....tam ti piše, da preneha z 10.4. 2010......in če ti delodajalec ni dal in ti v teh nekaj dneh ne bo dal nove pogodbe o zaposlitvi te bo SIGURNO odjavil, ker ti je delovno razmerje po pogodbi prenehalo......

Ker si na porodniški, boš porodniško prejemala še naprej do konca, tako kot do sedaj......

< Sporočilo je popravil liliana -- 13.4.2010 15:31:57 >

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?