|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva pot domov
12.7.2005 16:28:01   
Teya
v čem???? boste svoje:duda: oblekle v frajerske cotke ali dojenčkaste??? kakšno številkico? boste kupile kompletek prav v ta namen, ali uporabile kar kakšnega, ki ga imate že doma? jaz bi rada, da bi moj :duda: bil na ta dan še posebej lep :):bravo:....

koliko pa morajo otročki sploh imeti na sebi 1. dan? avgustovke, septemberke?

koliko bi oblekle novorojenčka npr. na dan, kakaršen je današnji?

sem preveč radovedna :ups:?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   prva pot domov
12.7.2005 21:08:10   
Teya
čist sem izvisela :((:((:((

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prva pot domov
12.7.2005 21:15:46   
Jančika_
Ne jokat!

Jaz sem rodila lani avgusta (uh, kmalu bo eno leto!), ampak za razliko od letos je bilo poletje, ne pa, hm, kaj je tole, nekaj brezveznega:zmeden2:.

Nisem kupovala posebej nečesa, v čemer bi naj prišel iz porodnišnice, niti nisem nič vnaprej pripravila. V bolnici sem naročila možu, kaj naj prinese (slaba ideja:)) in potem je prinesel kar nekaj, kar mu je prišlo pod roke...

Oblečen je bil v body z dolgimi rokavi, tanke hlače na naramnice brez stopalc, nogavičke in bombažno jopico s kapuco. Vse je bilo št. 50 in mu je bilo preveliko. Jopica je bila celo 62, pa mu je bila bolj plašček, kot jopica. Joj, kak je bil majčken:love:! Zdaj je pa že pravi fant!

Čakaj, bom poiskala sliko in jo dala v album.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prva pot domov
12.7.2005 21:25:21   
Jančika_
Evo, album, epešeli for ju, Teya:).

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prva pot domov
13.7.2005 7:59:28   
Pajaca
Ha jaz sem si pa ful naštimala en luškan kompletek.... pa za vsak slučaj sem dala še enepar cunc v vrečko... nikol ne veš. No pol je bla pa itak tamala v porodnišnici v svojih cunjah (zmanjkalo njihovih) in sva tko hitele domov, da ko je moj pršou po naju, sem sam zagrabla enga pajaca pa ji ga navlekla gor pa dala v lupino pa smo že letel..... se mi je ni dal spešal preoblačit in kranclat. Itak smo mel tist dan zase, naslednji dan ko so pa prišli starši je bla pa vsa lepa in sploh in oh cukrček. Aja bil je pa marec.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prva pot domov
13.7.2005 11:16:00   
Teya
o punci kok sta zlati!!!! :love::love::love: FULL HVALA!!! :rozica::rozica::rozica:

Jančika, ta tvoj mali :duda: je pa pravi sonček....jst bi tudi takega! ;)

hvala še 1x :rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?