|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aktivnosti za nosečke v MB?
12.7.2005 16:11:59   
Marjancasklanca
Sem nova, no ja v bistvu kar stara, saj štejem 31 let,...pa vendar sem brucka med nosečnicami.
Smo že v 16 tednu. Čas kar beži. Buši se nam že pozna, zato me zanimajo aktivnosti, ki so posvečene nosečkam?

Neposredna povezava do sporočila: 1
12.7.2005 16:52:18   
tina104
Poglej malo to stran

http://www.storklja.si/t3/index.php?id=894

Imajo se mi zdi na Fontani tudi neko aerobiko za nosečnice.

(odgovor članu Marjancasklanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2005 10:31:53   
alijana
Zdravo. Jaz pa sem v 23. tednu in iz okolice Mb. Tudi moj :duda: pridno raste, kar se pozna - moj trebušček je lepo razpoznaven. Poznam dejavnosti Štorklje (www.storklja.si) iz Mb, zelo dobre vadbe za nosečnice pod strokovnim vodstvom. Na UŠC Leona Štuklja, se pravi BODI FIT organizacija izvaja aerobiko za nosečnice - njihov mobitel: 031/222-862 in splet: www.bodifit.si. Jaz sem hodila prej 3xtedensko na aerobiko (sem vaditeljica), sedaj pa se ogromno sprehajam - je tudi ok. Lepo :nosecka: ti želim, cao.

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2005 10:07:36   
Marjancasklanca
Hvala vama za info.

Nekako sem imela občutek, da štorklja funkcionira tak-tak. Saj sem se enkrat zapeljala do njihovih prostorov in verjemita mi izgledali so zelo neobljudeni.

Lep dan želim in ne pozabite DANES SO SE ZAČELE RAZPRODAJE!

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2005 21:50:53   
bernarda1
Pozdravljene nosečke!

Jaz sem se z mojim:love:prejšni petek prijavila v materinsko šolo,kar v MB.porodnišnici v avli .Tečaj pa se prične 02.08.2005 ob 16uri.Sem pa v 25 tednu nosečnosti.
Lep večer!
Bernarda

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2005 19:36:21   
nina42
Ja Jaz tudi nimam najboljših izkušenj s štorkljo.... kaj pa vem

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?