|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj kompletno kosilo?
12.4.2010 17:03:37   
misamuk
Punce, kdaj ste začele vašim dajat "kompletno" kosilo, torej najprej juha, potem glavna jed (morda celo solata), sladica?
Naša ima dobrih 10mesecev, pa še vedno dobi samo glavno jed (OH+zelenjava+meso).
Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj kompletno kosilo?
12.4.2010 17:07:01   
Ela123
Jaz sem z popolnoma vsem zacela pri letu in pol.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 17:08:43   
bambika
Naša je stara 13.mesecev, pa še ne je komplet kosila.Prvo poje juho, potem pa čez dve uri
še ostalo,solata ji pa itak ne gre v rito, rajši poje kuhano zelenjavo, za sladico pa poje
kakšen albert keks.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 17:12:20   
TaMaSa
Po moje je samo od otroka odvisno,ceprav je tvoj res se premajhen.
Jesci otroci kar kmalu po letu dni,saj jih gre vecina v varstvo,kjer imajo polna kosila,nejesci-kot moja,se pri 2letih ne.Sem vesela ce poje ali juho,ali gl.jed.Solate niti se ni poskusila.Sladico bi pa itak cez cel danuser posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 17:42:55   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: misamuk

Punce, kdaj ste začele vašim dajat "kompletno" kosilo, torej najprej juha, potem glavna jed (morda celo solata), sladica?
Naša ima dobrih 10mesecev, pa še vedno dobi samo glavno jed (OH+zelenjava+meso).
Hvala!!!

Nikoli user posted image ker tudi sicer doma ne jemo kompletnega kosila (ni juhe in sladice).

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 19:49:15   
marjetica8

IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Naša je stara 13.mesecev, pa še ne je komplet kosila.Prvo poje juho, potem pa čez dve uri
še ostalo,solata ji pa itak ne gre v rito, rajši poje kuhano zelenjavo, za sladico pa poje
kakšen albert keks.

Sej res, kdaj ste uvedle solato? Naš je star 11m, pa mi še ni padlo na pamet da bi mu dala solato...user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2010 20:46:50   
PC Baby
Jaz sem bila tudi presenečena, ko sem videla jedilnik za jasli 1-2 letnikov in imajo vsak dan solato in to radič, zelje, peso, zeleno solato... Tako, da sem mu še isti dan probala mal pese dat pa se je tresel kot, da sem mu dala AD3 user posted image

Star bo pa 1 leto.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2010 20:48:18   
PC Baby
Aja, juhco mu pa že kakšen mesec dajem pred glavnim obrokom, ampak poje par žličk in ves čas mha proti krompirju ali tistem ta "bolj konkretnem" na mizi user posted image

Za sladico pa dobi malo sadja, če je še lačen.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2010 21:35:34   
jakaracman
Naša je pri taki starosti že pojedla malo juhice in potem naprej, rada je imela rdečo peso, to je jedla od 10 mesecev naprej.Za sladico ni pa nobene potrebe.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2010 6:58:19   
Sulfinija
Moj 10.mesečnik poje prvo malo juhice in potem glavno jed.Sem pa mu tudi že probala par peric na drobno narezano dati motovilca iz solate in dve rezine paradižnika pa je pojedel.

Zadnjič na obiksu pa je pojedel juhico,piščanca na koščke in dva svaljka ter eno rezino paradižnika.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2010 11:47:47   
miska2004
Mi še nismo pri juhi... zaenkrat še vedno vse brez soli. Bom pa mu zdaj probala dat malo goveje juhe, saj so same že stestirane sestavine notri. Saj ste mislile govejo juho, a ne?

A pa dajete "glavno jed" še vedno zmešano, ali npr. krompir posebej, zelenjavo posebej, meso posebej?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2010 12:04:54   
PC Baby
Posebej, pol pa na žlički mal pomešam, al pa tudi ne.

< Sporočilo je popravil PC Baby -- 13.4.2010 12:05:51 >

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2010 14:53:42   
misamuk

IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

A pa dajete "glavno jed" še vedno zmešano, ali npr. krompir posebej, zelenjavo posebej, meso posebej?

Zmešano, ker ji še vedno pasiram, če nočem belit kuhinje vsak dan.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.