|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema za sončenje
12.4.2010 14:59:07   
veternica4
ali katera ve katera krema za sončenje je nabolj naravna????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema za sončenje
12.4.2010 15:12:08   
kajajaka
jaz uporabljam WELEDO - faktor 20- več baje ni možno brez kemije...

(odgovor članu veternica4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 15:25:14   
Hope2
dr hauscka. 

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 15:53:47   
matkica
od justa

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 17:26:31   
tt79
Za otroka in zase uporabljam vse od Justa. Po lanskoletni dobri izkušnji s sončnimi kremami Just, jih bom uporabljala tudi letos.

user posted image

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 17:53:50   
benika
Za otroka in zase uporabljam vse od Justa. Po lanskoletni dobri izkušnji s sončnimi kremami Just, jih bom uporabljala tudi letos.

Enako. Ampak naroči jih čimprej, ker jih zna tudi letoz julija zmanjkatuser posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2010 19:47:50   
s.
od Swisforma.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2010 21:12:13   
PC Baby
Za weledo sem jst tudi prebrala da je zelo OK in naravna in oh in slpoh in ravno po njej moj mali vsakič dobi izpuščaje po ličkih, tako da je ne bomo več uporabljali.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2010 7:39:45   
sanelaa
dr.hauscka

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2010 21:22:40   
nežka
Avalon 

< Sporočilo je popravil nežka -- 13.4.2010 21:23:05 >

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2010 13:07:18   
livia
Just

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2010 21:53:25   
mayci
Dr, Hauscka user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2010 21:56:03   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Za weledo sem jst tudi prebrala da je zelo OK in naravna in oh in slpoh in ravno po njej moj mali vsakič dobi izpuščaje po ličkih, tako da je ne bomo več uporabljali.

Ja, tudi to je možno. Naš je dobil hrapava in pordela lička od nje, tudi od navadne negovalne kreme, potem sem si še jaz za foro namazala negovalno kremo in se mi je vnela koža user posted image Drugače pa imamo eucerinovo kremo, ZF 25 in jo koža dobro prenaša.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2010 7:53:05   
barni
Jaz jo se iscem. Imeli smo od Avene, pa je bila roza in posledicno vsa oblacila umazana in ni slo dol. Potem od Eucerin nek hudo visok faktor, pa tut ne vem ce je bilo ravno fajn.

Za letos bi pa rada kako tako, ki je cimbolj naravna, pa se ne razumem na to. Ce katera pozna kaksno kremo za katero VE, da ima veliko naravnih sestavin in je cimmanj umetna, naj mi napise.

TE ki jih navajate v zgornjih postih; ali ste preverile kaksne sestavine imajo? Meni tudi v lekarni ne znajo nic pametnega svetovati.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2010 7:55:02   
Andromeda
Dejstvo, je, da povsem NARAVNA kozmetika NE obstaja. Ker če bi bile res tako naravne, bi smrdele ko sam vrag,pa da ne govorim, da bi imele rok trajanja kvečjemu 1 mesec.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2010 8:09:29   
Hope2
http://www.organicdirect.com/product_info.php?products_id=6549

http://www.drhauschka.si/?menu=FAQ&str_ID=12&stran=Nega_in_nasa_koza

Dr. hauschka je rumene barve, fajn diši po propolisu, ampak na cunjah je žal opazit, če namažeš in takoj oblečeš. Opazit je tam, ko potegneš s cunjo. Jaz nisem imela težav s pranjem, je vedno vse dol šlo na 40 stopinj ali celo z ročnim pranjem. Tudi razmaže se lepo, zato je bilo na cunjah samo takrat, ko sem ga mazala oblečenega ali pa sme na debelo namazala in takoj oblekla.

Enkrat vmes so spreminjali faktor iz 30 na 20, ap je bni bilo za kupit in sem kupila isto naravno od lavere.  Nikoli več, smrdi ko hudič, bela, se ne razmaže, smo letos takoj nabavli spet hauschka. Ostalih nismo testirali, ker smo s to zadovoljni, bo katera kaj več povedala o drugih

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.4.2010 8:13:52 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.4.2010 9:27:21   
barni
Saj jaz nisem mislila povsem naravne. Pac tisto, ki je glede na sestavine najbolj naravna. Mogoce katera ve, katera je to? Je katera primerjala kreme med seboj ali se razume na te zadeve? Jaz tudi ce v lekarni pri vseh kremah preberem sestavine se vendo ne vem, katera je najbolj "naravna" ali bolje z najmanj slabimi sestavinami.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2010 9:35:40   
vija vaja
Zato pa js uporabljam Justovo. Po napisih na embalaži in garanciji, ki jodobiš na predstavitvi se mi zdi še najbolj naaravnauser posted image
Pa tut zlo zadovoljni smo z njo.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2010 9:52:23   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Saj jaz nisem mislila povsem naravne. Pac tisto, ki je glede na sestavine najbolj naravna. Mogoce katera ve, katera je to? Je katera primerjala kreme med seboj ali se razume na te zadeve? Jaz tudi ce v lekarni pri vseh kremah preberem sestavine se vendo ne vem, katera je najbolj "naravna" ali bolje z najmanj slabimi sestavinami.

DR.HAUSCKA

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?