Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 14:12:34
|
|
|
|
katra55
|
V Park zvončkov na Žalah. Pa iskreno sožalje ob tvoji izgubi.
< Sporočilo je popravil katra55 -- 12.4.2010 14:13:48 >
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 14:15:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sady Pozdravljene! Ali morda katera ve kam dajo otročička po splavu? Splavila sem v 18tednu nosečnosti. Po abraziji-ko sem bila še na pol nezavestna-so mi dali za podpisati neke papirje...za pokop na Žalah. Je to kakšen poseben oddelek ali kako? In kje je to na Žalah? Rada bi šla tja...vsaj s kako rožico:-( Najprej prejmi moje globoko sožalje in res veeeliiiiik objem Vem, kako je... Ja, na ljubljanskih Žalah je posebno mesto, imenovano Park zvončkov. Tam posujejo pepel naših zvezdic in angelčkov. Poleg hribčka je nizek zid, na katerega lahko daš ploščico z imenom in/ali podatki tvojega otročička. Tam tudi prižigamo svečke, tja postavimo igračke, rožice,... Park zvončkov se nahaja na delu Žal blizu krematorija. Parkiraš na parkirišču in greš čez cesto ter na pokopališče, nato zaviješ na prvo s peskom posuto potko desno in greš mimo spomenika borcem NOB, potem pa levo in samo naravnost ter si tam. Resnično mi je iskreno žal, ker si morala doživeti tako grozno izgubo
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 14:24:49
|
|
|
|
hektorina
|
Sady, zelo mi je žal...sožalje...
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 14:50:10
|
|
|
|
Najaa
|
Zelo mi je žal in pošiljam ti en velik objem. Če si rodila v Lj, je tako kot je napisala špelina.
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 16:57:57
|
|
|
|
donat
|
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 17:06:42
|
|
|
|
TaMaSa
|
sady,moje sozalje Ce ne zameris,bi kar na tvoje temi postavila vprasanje. Kam pa gredo otrocki iz drugih obcin?Iz Kranja npr.?In od katerega tedna naprej?
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 17:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
sozalje tudi z moje strani, vem kako se počutiš enako sem prejsni tedn dozivela tudi jaz. Naj nasi pocivajo v miru. Tud mene zanima kam grejo iz gorenskega konca se tud slucajno nisem spomnla vprasat ko sem bila v bolnici
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 17:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena, ki je to leto to doživela. Moje sožalje sady. Tudi jaz nisem vprašala. Imam pa že tako grob v katerem je pokopana prva od mojih izgubljenih otrok in tam prižigam svečke. V bistvu je vseeno kam gredo ti otročki, ker za vedno ostajajo v naših srcih. Tam imajo posebno mesto.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 17:37:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 17:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje sožalje.
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 18:34:10
|
|
|
|
tikatonka
|
en velik za vas in vaše tudi z moje strani. Pogumno naprej !!!
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 18:38:47
|
|
|
|
barika
|
Punce, iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: kam gre otročiček po spontanem splavu? 12.4.2010 19:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi moje iskreno sozalje!Kam pa gredo otrocicki po splavu recimo v 12.tednu,oz.kaj naredijo z odmrlim plodom?Sama sem izgubila 2 svoji pikici!zal mi je za vse nas
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?