|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spremljanje statusa vloge
12.4.2010 11:08:28   
Nežka.
Torej. Marca sem oddala vlogo za sprejem otroka v vrtec, nakar sem pretekli teden prejela po pošti potrdilo o prejemu te vloge, kateremu pa je bila pripisana tudi  "šifra otroka, s katero boste lahko spremljali status vaše vloge v postopkih sprejema otroka v vrtec". Ali morda kdo ve na kateri strani naj bi to spremljala, na MOLovi nič, na vrtčevski tudi ni nič? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spremljanje statusa vloge
12.4.2010 20:58:26   
PC Baby
Ja, mene tudi to zanima. Mislim pa da se bo to dalo spremljat šele potem, ko bo zasedala komisija za sprejem in bojo verjetno objavili sprejete in čakalne liste po teh šifrah.

(odgovor članu Nežka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2010 15:01:20   
misamuk
Jaz pa tega nisem dobila (tudi MOL). A naj jih pokličem al kaj? Da me niso slučajno pozabili. Sem pa oddala v vrtcu Jarše.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2010 19:55:14   
zelva
tudi mi nismo dobili ničesar, vložili pa smo vlogo v najdihojco - šiška

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2010 20:05:16   
PC Baby
Dobili jo boste potem ko bo zasedala komisija za sprejem v vrtcu. Vsak vrtec ima svojo komisijo tako da se verjetno v vaših vrtcih še niso sestale.

(odgovor članu zelva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2010 7:35:02   
Nina00
Ne, to je potrdilo, da so vlogo v vrtcu dobili. Mi smo ga dobili včeraj. Morda bo možno po teh šifrah spremljati kje smo na skupni čakalni listi, če vrtca v prvem krogu ne dobimo. Nič se pa še ne ve o kaki strani kjer naj bi se to spremljalo. Pustimo se presenetiti.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2010 14:17:45   
misamuk
Evo, klicala vjarški vrtec. Baje morajo vsi vrtci to obvestilo poslat, nekateri (recimo jarški) pa malo zamujajo zaradi računalniških težav.
Dobr je, niso nas pozabiliuser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2010 21:07:49   
Urska09
Tudi jaz še nič dobila user posted image . A je to normalno? Do kdaj pa morajo obvestiti ali smo dobili vrtec ali ne? Jaz sem mislila, da najkasneje do 15.4. No, očitno sem se zmotila user posted image

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2010 13:01:51   
Zala01
Tudi mi smo dobili včeraj od našega vrtca potrdilo o sprejetju vloge in šifro otroka. Kje pa lahko otroka pod to šifro spremljam?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2010 20:35:56   
PC Baby
Če imate bolj normalne tajnice v vrtcu kot pri nas, ki nap*** vsakega, ki pokliče, pokličite jih pls pa vprašajte, kje in kaj lahko spremljamo s to šifro pa nam javite.

Hvala user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?