|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašica-brez sladkorja
11.4.2010 18:18:21   
MušiM
Zanima me katere kašice za mešanje z mlekom so čist brez sladkorja..npr. kot rižolino?
Ne bi rada, da ji kak ala čokolešnik.... poje zobkeuser posted image

hvala,

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašica-brez sladkorja
11.4.2010 18:28:20   
Katy78
Domnevam, da je otrok na začetku uvajanja GH? V tem primeru lahko skuhaš gres, polento, riž, ovsene kosmiče (te samo namočiš v vodi in se zmehčajo) ipd. na vodi in potem primešaš AM ali pa svoje mleko, odvisno, kaj otrok pije, in imaš kašico brez sladkorja. Drugače sem jaz našemu čisto na začetku kupovala od Milupe riževo kašico, ovseno kašico in kašico iz 7 žitaric. Vse so se mešale z AM, sladke sicer niso bile, se je pa ziher kakšen sladkor v njih skrival. user posted image Kmalu pa sem mu potem začela delati gres, polento, riž ipd. kot sem ti zgoraj opisala, tam med 8. in 9. mesecem pa sem mu vse pripravljala že z navadnim mlekom.

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 18:42:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2010 18:59:27   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Holle ima kasice brez dodanega sladkorja; prav tako so te zacetne brez sladkorja (rizeve in koruzne).

Pa Sunval tudi. Pa še bio demeter so. Oboje. Pravzaprav imata obe znamki celo vrsto kosmičev (ovseni, riževi, pirini, ajdovi,...), ki jih mešaš z AM , kasneje pa z navadnim mlekom. 100% brez skladkorja. Naša je stara že 14 mesecev, pa jih še vedno z užitkom je. In to vsak dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2010 21:01:43   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: MušiM

Zanima me katere kašice za mešanje z mlekom so čist brez sladkorja..npr. kot rižolino?
Ne bi rada, da ji kak ala čokolešnik.... poje zobkeuser posted image

hvala,

lp

Čokolešnik in sladkor ne poje zobke ampak karies, ki je posledica nehigiene zob!

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2010 16:37:06   
MušiM
Urska in Metulj,

hvala sem že kupovala te kašice..pol sem pa kar pozabila nanje!

Jakaracman...to je bila samo prispodoba..

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2010 18:35:25   
tecka
Evo, kaj so zapisali pri Zvezi potrošnikov v temi o aditivih v otroški prehrani:
Žita za zajtrk
Pregledali smo: Fruit Rings Knusperone (De-vau-ge gesundkostwerk), hrustljave medvedke s čokolado hrustek (Žito), Nesquik duo (Nestlē), medvedke Lumpi z vitamini (Mercator), Choko piu (Cerealvit), čokolino Lino (Podravka). Izmed šestih žit za zajtrk jih je kar pet vsebovalo aditive. Večina žit za zajtrk, razen Fruit Rings Knusperone in Choko piu, je vsebovala emulgator sojin lecitin (E 322), ki lahko pri nekaterih otrocih povzroča alergijske in intolerančne reakcije, zato nekateri proizvajalci namesto njega raje uporabljajo sončnični lecitin. Bolj kot vsebnost aditivov pa nas je pri "zdravih" žitih za zajtrk ponovno presenetilo, da so vsebovala zelo veliko sladkorja, saj ga je bilo pri večini vzorcev okoli 30 g in še več  na 100 g živila. Izjemi sta le izdelka "hrustljavi medvedki Hrustek" s 15 g sladkorja/100g in "medvedki Lumpi" (8,7 g/100g). Edini vzorec, ki  ni vseboval aditivov, imel pa je vse sestavine iz biološke pridelave (razen soli), so bile žitne kroglice, prelite s čokolado, Choco pui. Žal pa tudi ta vsebuje preveč sladkorja (29 g/100g).

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.