Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kašelj enomesečnega dojenčka 11.4.2010 14:00:53
|
|
|
|
biga
|
Moja punčka je par dni prehlajena, ji čistimo nosek, včeraj je pa začela še pokašljevati. Danes že bolj fino kašlja, včasih tako, da se kar davi in se ne more odkašljati. Ponavadi še ob hranjenju, ko se ji zaleti. Me seveda skrbi, zato štejem njene vdihe in je normalno, vročine nima, zdi se mi, da je manj zainteresirana za jesti, sicer pa drugo normalno. Samo ta kašelj me zelo skrbi. A mislite, da se je treba pokazat dežurnem, ima kdo podobne izkušnje?
|
|
|
|
RE: kašelj enomesečnega dojenčka 11.4.2010 14:08:24
|
|
|
|
koala
|
Nočem te strašiti vendar podobno se je začelo pri moji nečakinji, sicer je bila ona še mlajša in sta z sestro nakoncu pristali v bolnišnici z diagnozo okužba z RSV, jaz bi šla dete raje pokazat, pri tako majhnijh tem. niti ne igra tako pomembne vloge, so lahko zelo bolni pa brez temerature.
|
|
RE: kašelj enomesečnega dojenčka 11.4.2010 17:44:12
|
|
|
|
mini86
|
ja k pejt se pokazat da zmerjo saturacijo..če je ok super če ni pa bota napotni v bolnišnico
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?