|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice z družino v hotelu
10.4.2010 14:48:05   
tanjusi
Smo štiričlanska družina. Dva otroka in dva odrasla...Zbiramo ideje kam na dopust, hotel...
Bili smo že na Krku v Omoriki , Vespera Lošinj, Hilde Medulin, pa še kje. Ne bi radi imeli dveh med sabo ločenih sob, ampak bi radi bili skupaj... Na vseh destinacijah smo se ineli lepo, vendar bi radi spoznali še kak nov kraj...
Prosim za predloge...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počitnice z družino v hotelu
10.4.2010 15:34:55   
nbiba
mogoče Novigrad hotel Maestral,  Vodice hotel Olypia, Biograd hotel Ilirija.
Dobri hoteli, dobra hrana, lepa okolica..

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2010 15:35:59   
rija
Falkensteiner, Borik, Zadar....to kar iščeš.

samo draaaagoooouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2010 16:01:51   
tajtaja
Meni je bilo pred dvema tednoma zelo všeč v Umagu, Sol Garden Istra, depandanse tega hotela z lepo povezanimi sobami. POleti mislim da mora biti res lepo, dosti borovcev, ogromno zelenic, igral na vsakem koraku, blizu plaža, no tak tak, pa bazeni, vse lepo urejeno...priporočam.
Običajno mi rinemo kam bolj dol, ampak letos pa mogoče tudi poletiuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2010 21:37:57   
Anonimen
Meni je bilo pred dvema tednoma zelo všeč v Umagu, Sol Garden Istra, depandanse tega hotela z lepo povezanimi sobami. POleti mislim da mora biti res lepo, dosti borovcev, ogromno zelenic, igral na vsakem koraku, blizu plaža, no tak tak, pa bazeni, vse lepo urejeno...priporočam.

Umag je po infrastrukturi super, sploh to kar pišeš, je idealno, če imaš majhne otroke.

Ampak mesto samo je meni...tako češko user posted image . Nikakor mi ne potegne, da bi se zvečer sprehajala tam...

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2010 21:46:40   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Umag je po infrastrukturi super, sploh to kar pišeš, je idealno, če imaš majhne otroke.

Ampak mesto samo je meni...tako češko user posted image . Nikakor mi ne potegne, da bi se zvečer sprehajala tam...

viš, meni pa glih sol garden istra ni bil všečuser posted image

in ja, umag je prečudovit za naše aktivnosti s kolesom, skirojem, rolko....samo, če bi bila še plaža za kaj....user posted image
mesto tudi ni tak slabo...mi smo že parkrat trofli na svakojake fešte in je bilo noro dobro.
sploh enkrat lani spomladi, ko so imeli na trgu neko tekmovanje v  kuhanju njihovih specialitet, degustacije in seveda klapeuser posted image  

divota!

ampak po navadi mi do mesta niti ne pridemouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2010 21:49:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mesto tudi ni tak slabo...mi smo že parkrat trofli na svakojake fešte in je bilo noro dobro.
sploh enkrat lani spomladi, ko so imeli na trgu neko tekmovanje v  kuhanju njihovih specialitet, degustacije in seveda klapeuser posted image   

Meni je pa obupno user posted image . Ne daje gušta, da zjutraj popijem kavo.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2010 15:42:08   
muco
Kaj pa Bol na Braču (hotel Bluesun Bonaca) ima varianto ALL inc., pa tudi cena ni pretirano visoka, gleda na to kaj ti vse nudijo. Mi smo se odločali med hotelom Vespera Mali Lošinj in tem hotelom na Braču in zmagal je Brač, ker je veliko cenejši od Vespere. Vespera ima samo pol penzion, tuka pa imaš vse v ceni in je še vedno cenejše. Drugače pa si že dolgo želimo na Lošinj, tako, da bomo veseli tvojih izkušenj s hotelom Vespera!!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2010 19:35:22   
tanjusi
men je lošinj nekaj najlepšega, krasna klima, borovci, kar dolgi sprehodi v mesto, kolesarske steze ob obali...
no z vespero smo pa tudi bili zadovoljni, smo pa bili tam še pred obnovo ene 5 let nazaj... lep hotel, ponudba zelo dobra ... zajtrki , večerje ni da ni...plaža je blizu.. ne vem nam je smo malo daleč, oz. Cres se kar malo preveč vlečeuser posted image , drugače pa o lošinju in vesperi vse najboljše...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2010 13:58:37   
Abbey
meni je pa na Lošinju brezveze, sem bila v Vesperi ali Aurori, ne vem točno, majhne sobe, umazane, štenge do prvega štuka da smo otroke gor vlačili plus voziček, ko smo ravno dojenčka imeli

plaže pa skalnate, vem, da smo plezali čez ene skale, ni bilo nizkega morja, da bi lahko majhni otroci not čofotali, ne vem, meni ni bilo všeč, ali pa sem bila na napačnem koncu Lošinja...user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?