Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 9.4.2010 21:45:55
|
|
|
|
mateyka
|
v kakšnem smislu grdi nohti - glivice? kakšna pa so grozna stopala - ful velika za žensko, poroženela koža, rumene barve koža.. kaj?
|
|
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 9.4.2010 21:49:34
|
|
|
|
Gina
|
Nehaj biti tako kritična do sebe. Ne more ti biti večno vroče v noge, ker se ne maraš. A veš, sploh pri stopalih so okusi o tem, kaj je lepo in kaj ni tako zelo lepo, zelo različni. Enemu je nekaj všeč, drugemu nekaj drugega in ne more biti tvoja sreča odvisna od okusa nekih znancev ali neznancev. Je pa že več vredna tvoja dobra volja in komoditeta in udobje. A misliš da ko boš stara enkrat 90 let, da se ne boš smejala temu, da si bila nekoč obuta v zaprte čevlje, ker so se ti zdele tvoje noge nevredne da jih nekdo pogleda?
|
|
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 9.4.2010 21:57:05
|
|
|
|
majar.
|
kako to izgleda? ja imam zelo velika in široka stopala, na pogled mi delujejo celo malo moška. nohte pa imam zelo slabe, mislim da niso gljivice, ker jih redno mažem s kremo proti gljivicam. nohte imam debele, lisaste in tudi pribljižno niso trdi in čvrsti gina: ja zavedam se vsega tega kar si napisala, ampak ravno v tem je problem, da se zelo slabo počutim če me kdo pogleda v nohte oziroma prste na nogi. v bistvu me moti že samo zato, ker sama vem da je grdo, ne zaradi drugih... moji bljižni tega sploh ne opazijo,mene pa zelo moti sem pa študirala da bi si dala delati gelirane,pa ne upa, da jih ne bom potem še bolj uničila. ...če je to sploh možno... se da kaj naredit? he he
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 21:58:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 22:00:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 9.4.2010 22:08:58
|
|
|
|
ely*
|
nohte si nalakiraš, trdo kožo odstraniš in to je to noben nima popolnih stopal
|
|
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 9.4.2010 22:17:01
|
|
|
|
majar.
|
mogoče sem res prevečkritična in delam tule iz muhe slona, ampak to mi je bil od nekdaj tak problem... in groza s čim se ukvarjam že tolko let... mate prav ja, da se brezveze obremenjujem s tem. si jih bom dala kar pogelirat pa bo problem rešen. drugač pa kožico si odstranim lepo, stopala mam tud gladka odkar mam tist pedeg , ampak še vedno me moti vse skup... mogoče bi si mogla dat cela stopala zamenjat pa bi blo še najboljš jaa, otročki majo pa res še najbolj simpatična stopala!
|
|
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 10.4.2010 16:34:26
|
|
|
|
Kratka
|
Daj ti lepo eno fotkico gor, da vidimo, če je res tako grdo kot govoriš. Ne verjamem, da imaš tako grozne kot praviš...
|
|
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 11.4.2010 0:10:30
|
|
|
|
ely*
|
Jaz sem imela kolegico, ki je imela kazalec na nogi daljši od palca in to se je njej zdelo grozno. Poleti je bila vedno v zaprtih čevljih. Potem se je končno opogumila in začela nositi natikače, sandale... in noben tega sploh ni opazil. velikokrat smo sami do sebe preveč kritični
|
|
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 11.4.2010 7:21:02
|
|
|
|
bumerang
|
Važno je, da nimaš po petah poroženele rumene kože in da so nohti urejeno postriženi, kakršni koli pač so. In da imaš stopala! A veš, koliko ljudi bi imelo taka stopala kot praviš, da jih imaš ti, samo da bi jih imeli? Nohtov pa nikar ne geliraj, ker bo še slabše. Lepo jih postriži in se pokaži kakemu dermatologu, zdrav noht ni odebeljen in rumen. Pa ne namaži jih s kakim močno vidnim lakom, ker bodo potem res vlekli poglede. Ampak ne zato, ker so taki kot so, ampak zato, ker so rdeči.
|
|
RE: grdi nohti, grozna stopala 11.4.2010 16:27:15
|
|
|
|
witch
|
Malo za vzpodbudo... moja kolegica in od rojstva na nogah samo po štiri prste. Pa obuje poleti japonke in sandale. Kakšna oseba tega nikoli nebi naredila. Pa kaj če nimaš manekenskih stopal in nohtov. Tudi jaz jih nimam. Pa imam smešne prste -po mojem mnenju. Lepo uredi stopala, pa postriži nohte in obuj japonke in uživaj poletje
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 23:08:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 23:09:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?