|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Speedy - razstavitev
12.7.2005 11:51:42   
renee
V akciji Baby Centra sem kupila voziček Quinny Speedy. Sedaj ga pa ne znamo razstaviti. Vse gre super in fajn, samo športni del ne znamo odstraniti. Na spodnjem delu se lepo odpne z netki ali sponkami, ali je na ježka, na naslonjalu v zgornjem delu pa teh pripomočkov ni. Prosim za nasvet, kako odpneš naslonjalo, sicer bom šla voziček kar vrniti (tudi v Baby Centru v Domžalah mi niso znali pomagati)

Hvala za pomoč
renee
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.7.2005 12:16:56   
Tinna
Na naslonjalu zadaj imaš ježka cel celo naslonjalo in če to odpreš lahko vzameš dol pasove in podlogo. So pa tudi neki paski z gumbki. Sicer mi nismo nikoli dajali stran športnega dela tako, da ti bo kakšna druga lažje pomagala. Grem pa pogledat na voziček pa ti sporočim kasneje.

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu renee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2005 14:04:42   
Pajaca
Drgač so zastopniki za quinny v infantinu v kr in ko sem jaz kupovala, so mi ga čist raztavl, sestavl, razmontiral, ker me je vse zanimal... tko da se tja odpelji ti bojo najbrž znal pomagat (ok razen če naletiš na smotano prodajalko)

(odgovor članu renee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2005 14:35:30   
polona2
Infantina ni več, zastopnik za Quinny-a je Baby center.

(odgovor članu renee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2005 23:06:18   
Tinna
renee sem šla gledat pa je res malček zafrknjeno spravit dol gornji del, ker sta uni zanki prav prišiti. Jaz bi šla kar v trgovino pa vprašala naj mi prosim pokažejo kako se spravi dol. Upam, da so tam pri vas kaj bolj prijazne trgovke, kot v našem BC in kaj bolj poučene glede vozičkov in ostale opreme, ker v NG je prav kriza s temi prodajalki. Ko smo kupovali marelo sem ji morala jaz pokazat kako se jo spravi in ko sem spraševala za lastnosti ene in druge mi je rekla, da je razlika itak samo v ceni. :zmeden::zmeden:
Ko boš ugotovila pa te lepo prosim, če mi lahko poveš, da bom tudi jaz vedela za takrat, ko bomo rabili za drugega :duda: in bo treba namontirat gor košaro. Drugač pa ti povem, da smo mi zelo zadovoljni z vozičkom, ker je lahek, super vodljiv in se z enim klikom spravi v majhen avto.:bravo:
LP:)

(odgovor članu renee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2005 14:52:31   
muriel
oj!

jaz bi tudi rabila pomoč; razmišljam o quinnyu speedy, zanima pa me ali je praktičen tudi za nošenje po stopnicah v bloku; zdelo se mi je, da košare ni ravno preprosto odstraniti (kot pri buzzu npr.), kar mi je zelo moteče, saj bi rada ogrodje pustila kar v kolesarnici, košaro pa odnesla v stanovanje.

hvala!

(odgovor članu renee)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?