Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Quinny Speedy - razstavitev 12.7.2005 12:16:56
|
|
|
|
Tinna
|
Na naslonjalu zadaj imaš ježka cel celo naslonjalo in če to odpreš lahko vzameš dol pasove in podlogo. So pa tudi neki paski z gumbki. Sicer mi nismo nikoli dajali stran športnega dela tako, da ti bo kakšna druga lažje pomagala. Grem pa pogledat na voziček pa ti sporočim kasneje. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Quinny Speedy - razstavitev 12.7.2005 14:04:42
|
|
|
|
Pajaca
|
Drgač so zastopniki za quinny v infantinu v kr in ko sem jaz kupovala, so mi ga čist raztavl, sestavl, razmontiral, ker me je vse zanimal... tko da se tja odpelji ti bojo najbrž znal pomagat (ok razen če naletiš na smotano prodajalko)
|
|
|
|
Quinny Speedy - razstavitev 12.7.2005 14:35:30
|
|
|
|
polona2
|
Infantina ni več, zastopnik za Quinny-a je Baby center.
|
|
|
|
Quinny Speedy - razstavitev 12.7.2005 23:06:18
|
|
|
|
Tinna
|
renee sem šla gledat pa je res malček zafrknjeno spravit dol gornji del, ker sta uni zanki prav prišiti. Jaz bi šla kar v trgovino pa vprašala naj mi prosim pokažejo kako se spravi dol. Upam, da so tam pri vas kaj bolj prijazne trgovke, kot v našem BC in kaj bolj poučene glede vozičkov in ostale opreme, ker v NG je prav kriza s temi prodajalki. Ko smo kupovali marelo sem ji morala jaz pokazat kako se jo spravi in ko sem spraševala za lastnosti ene in druge mi je rekla, da je razlika itak samo v ceni. :zmeden::zmeden: Ko boš ugotovila pa te lepo prosim, če mi lahko poveš, da bom tudi jaz vedela za takrat, ko bomo rabili za drugega :duda: in bo treba namontirat gor košaro. Drugač pa ti povem, da smo mi zelo zadovoljni z vozičkom, ker je lahek, super vodljiv in se z enim klikom spravi v majhen avto.:bravo: LP:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?