Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 10.4.2010 20:55:35
|
|
|
|
Janeja
|
Naša dva se znajdeta - sta babicam, dedkom, tetam, stricem... povedala, da zbirata slikice in da zdaj ne rabita več sladkarij ali česa drugega. Samo slikce naj kupiujejo pa bo OK. Je tako že velikonočni zajček nosli slikce okoli. Aja, da ne bi kdo slučajno kupil kakšnih napačnih, sta vsem razdelila prazne ovitke za vzorec
|
|
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 10.4.2010 21:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Aja, da ne bi kdo slučajno kupil kakšnih napačnih, sta vsem razdelila prazne ovitke za vzorec Pametno . Videla sem kao Životinjsko carstvo-ampak nogomet. Kakšna fora je to?
|
|
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 10.4.2010 22:00:25
|
|
|
|
maya2
|
Pri nas pa zbiramo babi, jaz in mala
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 10.4.2010 22:22:12
|
|
|
|
rye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: rye Koliko pa stane en paketek in koliko sličic je v enem paketku? Hvala za odgovor. En paketek je 50 centov, notri je 5 sličic. Torej daš nekaj več kot 60 evrov za polni album.
|
|
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 11.4.2010 8:57:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: rye Torej daš nekaj več kot 60 evrov za polni album. OMB!!
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 11.4.2010 10:05:54
|
|
|
|
tanjusi
|
ne kolikor sem jaz obveščena je okrog 300 sličic v enem albumu, če ne še več, nimam ta malih tule da bi vprašala za točno številko, tak da 60 e še ni nič
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 11.4.2010 10:11:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zbirata moj g. Mož in Pubertetnik. Imata vsak svoj album in vsak dan si kupita vsak po en paketek sličic. Najprej jih menjata med sabo (ko in če imata kaj), Pubertetnik pa jih potem menja še v šoli in na treningu nogometa. Drugače pa imamo doma še albume (trenutno aktualne) Životinjsko carstvo (zame) in Ben10 (za Mladiča).
|
|
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 11.4.2010 10:58:45
|
|
|
|
tanjusi
|
v albumu je 638 sličic
|
|
RE: sličice nogometašov- obsedenost? 11.4.2010 11:30:50
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi v albumu je 638 sličic Ja, mo je ravnokar povdal tamali. Ker se mi je tistih 60€ zdelo malo premalo, ampak da jih je toliko pa si tudi nisem mislila lp
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?