|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za porodniško in več delodajalcev
9.4.2010 9:04:50   
gajka
A je imela katera situacijo, da je v zadnjih 12 mesecih pred nastopom porodniške imela več delodajalcev? Kako je potrebno v takem primeru izpolniti tisto prilogo S-1, na katero se vpisujejo bruto plače za zadnjih 12 mesecev? A moraš it do vseh delodajalcev in vsak vpiše za svoje mesece, ali vsak delodajalec izpolni svoj obrazec, ali pač obrazec izpolni samo zadnji delodajalec, za ostale daš pa fotokopije izplačilnih list? user posted image
Imam namreč kombinacijo CSD (prejšnja porodniška), starega delodajalca in novega delodajalca. Vmes pa ni bilo prekinitve zaposlitve.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev
9.4.2010 9:27:07   
Anonimen
Ja, od vsakega rabiš podatke. Najbolje je kar vsakemu svoj list dat in ti vpiše, ti sam poveš ktere mesece mora vpisat. Jaz sem imela tud 3, pa ni bil noben problem.user posted image

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2010 9:33:01   
zup2
Ali se mora starim delodajalcem dati samo drugi del obrazca S-1 ali obe strani? Na prvo stran se namreč ne morejo vpisati podatki o zaposlitvi, če tam nisi več zaposlenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2010 9:37:42   
Anonimen
Meni je zadnji delodajalec izpolnil vse kar mora, ostali so dobili samo list s tabelo po mesecih. Od zavoda sem dobila pa samo izpisek za določene mesece (nadomestilo). V bistvu sem imela 4 delodajalce.user posted image Ups, 5, ker sem imela nekaj bolniške na račun ZZZS. Uf, sem jih pa dost zamenjala.user posted image

(odgovor članu zup2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2010 9:43:33   
zmajaz
Vseeno je kako narediš - daš vsakemu svoj list ali vsem enega ali za prejšnje delodajalce magari tudi kopije plačilnih list - samo da csd dobi podatke. Podatke o porodniški pa pridobijo SAMI po uradni dolžnosti - za tiste mesece nič ne izpolnjuješ oz. jaz sem pač na list kar napisala "porodniška" pri tistih mesecih (pač toliko, da so vedeli, da morajo pridobit podatke), zneske so pa sami pridobili.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2010 9:48:02   
K_a_t_i
Jst bi pa prisegla, da sem nekje prebrala, da se oddaja samo zneske od zadnjega delodajalca user posted image Grem prov poiskat.... Če me ne bo nazaj, nisem našla user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 9:48:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2010 9:58:23   
K_a_t_i
NE najdem. Se mi je zgleda sanjalo user posted image PArdončič.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2010 10:04:55   
zup2
Meni je na CSD-ju rekla, da rabijo podatke za zadnjih 12 mesecev.

Zivepo na prvi strani piše, da delodajalec potrjuje delovno razmerje samo na določen čas od.. ali nedoločen čas od-do. Kaj pa če si bil pri prejšnjem delodajalcu tudi zaposlen za nedoločen čas? Vem, da se čudno sliši, samo meni to ne gre skupaj user posted image . Ne more prejšnji delodajalec potrjevat zaposlitve, če tam nisi več zaposlen. Logično bi mi bilo, da izpolni samo podatke o plači user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2010 10:12:38   
gajka
Na obrazcu piše, da podatke o zaposlitvi (pod točko I.) izpolnjuje samo trenutni delodajalec.

Očitno pa je, da vsak CSD dela malo po svoje, če niti enotnega pravila nimajo. Jaz sem upala, da lahko zadevo izpeljem brez prejšnjega delodajalca, ker mi je pač dodatno delo, da se še tam oglašam in podpisnike okrog iščem (bi mogla it posebej v njegovo računovodstvo, se vozit tja 1 uro, pa potem bivšega šefa najt, kar je živa umetnost, če bi mi sploh uspelo isti dan...). Sem upala, da lahko samo s kopijami zadevo izpeljem. Se bom pa še sama na našem CSD pozanimala, kaj oni hočejo, ker konec koncev morajo oni sprejeti vlogo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 10:55:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2010 11:10:44   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
gajka pošlji jim po pošti tako sem jaz naredila in zraven dopis da prosim za potrdilo kdaj sem bila zaposlena in za dohodek... in sem dobila v 3dneh nazaj. ne vidim razloga da bi se vozila in iskala podpisnikeuser posted image

Super razštelan bivši delodajalec, ki še sam zase ne ve, kje bo čez pol ure in zunanje računovodstvo. V teh 5 letih, kolikor sem tam delala, sem se naučila, da moraš s papirji sam okrog hodit in podpise in štemplje iskat, če hočeš imeti zadevo urejeno v nekem doglednem času. Btw. samo za info, tisti izpis plač, ki ga na davčno dajo, sem od bivšega delodajalca šele pred 2 dnevoma dobila (2 dni prej sem že dobila informativni izračun od davčne), po ogroooomno sitnarjenja in nerganja...

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.4.2010 11:14:21 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2010 11:18:39   
AnciM
Moj mož je moral za očetovski dopust oddat za vsakega delodajalca svoj obrazec. Tja na prvo stran lepo napiše delodajalec od kdaj do kdaj je delal pri njih.

Za prejšnjo porodniško ti pa ni potrebno oddajat papirja, ker CSD sam preveri koliko je bilo nadomestila. No, vsaj pri meni je bilo tako, ko med porodniškima nisem delala 12 mesecev.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?