Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nuhalna svetlina v LJ porodnišnici 8.4.2010 16:16:40
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem bila na NS v ljubljanski porodnišnici, ultrazvok je zelo dober. Dobila sva slikice, filmčka pa ne delajo (vsaj namaso rekli, da ne).
|
|
RE: nuhalna svetlina v LJ porodnišnici 8.4.2010 20:54:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem imela "samo" 2D UZ. Dobila sem slikico, na splošno sem bila zelo zadovoljna, edino načakala sem še pa još, ker je imela dr. nujni CR.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina v LJ porodnišnici 9.4.2010 7:31:21
|
|
|
|
natasarobi
|
Bila v ljubljani na nuhalni. Bila sem zadovoljna - dobila sva slikico. Moram rečt, da sem imela srečo in bila na vrsti zelo kmalu - skoraj kot sem bila naročena. 3D/4D uz pa baje delajo kasneje okoli 24t, če se ne motim in je samo plačniški. Če boš pogledala malo bolj po tej rubriki je bilo o tem že nekaj govora.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina v LJ porodnišnici 9.4.2010 16:10:24
|
|
|
|
stelavita
|
Živijo! Hvala za vaše odgovore.Vsaka info. pomaga pri dokončni odločitvi : ) Pri privat pregledu meritve NS ti namreč naredijo tudi 3D pregled in na CD posnamejo film. Vsaj tako so meni rekli, ko sem klicala k dr. Strahovi in v Dravlje. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina v LJ porodnišnici 11.4.2010 18:52:53
|
|
|
|
dreamy.
|
hello..jaz sem bila na nuhalni pri dr.Strahovi v domžalah..fuuul prijazna ženska in strokovna..sem pa vzela zraven še filmček, ki sem ga morala seveda doplačati (12€), ampak se splača:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?