Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mutsy spider vs. Abc design take off 8.4.2010 11:26:53
|
|
|
|
Adelina
|
Ker mi običajne marele niso všeč, nekako kolebam med tema dvema. Torej o Mutsiju sem večinoma prebrala same dobre kritike (mislim da le eno slabo na račun prednjega kolesa), o Take off-u pa in pozitivne in negativne kritike. Zato bi rada, če lahko kdo pove tudi o Mutsiju, če s čim ni zadovoljen. Ker večina karakteristik gre v prid Abc-ju (teža, velikost zloženega, cena, nakupovalna košara, dežno pregrinjalo, prednje varovalo), a ne vem kako je s samo funkcionalnostjo. Aja, druge marele pa so večinoma odpadle, ker imajo dva roča in predvidevam, da jih ne moreš peljat z eno roko (saj za tisto prečko, ki povezuje oba ročaja, verjetno ne gre-ali pač?).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 12:48:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mutsy spider vs. Abc design take off 8.4.2010 16:28:37
|
|
|
|
mayci
|
Meni je tudi bolj simpatičen Mutsy.
|
|
RE: Mutsy spider vs. Abc design take off 8.4.2010 16:41:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi imamo Spyderja. Kupila sem rabljenega ter dokupila nova kolesa, ker kolesa so full občutljiva. Če ga voziš po pesku se pesek kar zažre v peno iz katerih so kolesa, tako da Mutsy je res bolj mestni voziček. Vodljiv je še kar, ampak prej smo imeli Zappa in ta je veliko bolj vodljiv kljub temu da ima dve ročki. Je pa fajn ker se poleže, sicer ne do konca ampak to me ne moti. Pa stabilnejši je od Zappa, to je pravzaprav edini razlog da sem Zappa prodala, ker je bil zelo nestabilen. Moje mnenje je da ni vreden 250e ( al kolk je že cena v trgovini). abc pa ne poznam.
|
|
RE: Mutsy spider vs. Abc design take off 8.4.2010 18:58:13
|
|
|
|
Adelina
|
Kje pa lahko kupim kolesa za spiderja?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?