|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne-pridobivanje teže
8.4.2010 9:31:31   
Anonimen
Pozdravljene!

Mene pa zanima, če je še katera "takšna", da ji kile kar nikamor ne zlezejo.
Namreč-že vsaj mese dni sem na +15 kg in ne gre več "gor". Sem pa v 34. tednu.
Jem normalno, ne bruham, nimam nekih težav (mogoče se malo težje napokam....ni prostora), apetit velik. Pa nič....

A mislite, da lahko to kaj škodi? Nasl. pregled imam čez cca. 10 dni, seveda se bom pozanimala, kako in kaj;
zanimajo pa me vaše izkušnje.
Hvala user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne-pridobivanje teže
8.4.2010 9:34:52   
Anonimen
Se ne rabiš pozanimat kako in kaj
Nič ne škodi in je čist normalno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2010 9:54:19   
ellie
Pri meni je bilo enako...potem se pa v zadnjem mesecu kipnila še dodatnih 5 kguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2010 10:09:38   
charlyka
Tudi mene je skrbela ista stvar. Se mi zdi, da sem že 1 mesec na istih kilah pa sem v 34 tednu - sem mislila, da bo zdaj pa dnevno šlo gor user posted image user posted image

Kako pa je z velikostjo trebuha? A bi moral v tem času se ful večat vsak teden npr. al ne? Jaz sem že 1 mesec na istem obsegu - je lahko kaj narobe ali je normalno? user posted image user posted image Pregled imam čez 2 tedna.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2010 10:24:50   
ZoyaEva
Še ena taka. Noseča 33 tednov, trebušček ne raste. Kile so sicer šle mal čez praznike gor, sam se poznajo sam na riti, ne na trebuščku. Vsak mi reče, če sem v 5 mesecu. Drugače pa sem imela UZ in pikica je zrastla in se zredila normalno, tak da po moje ni nič za bat.

Sem  pa tudi jaz pričakovala, da me bo zadnje mesece kar razneslo. 

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 11:40:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZoyaEva)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2010 11:45:25   
škratek
Nič slabega ne vidim v tvojih kg. Mislim, da jih ima večina obratne težave - kg gredo preveč gor. Glede na tvojo pridobljeno težo pa je po mojem mnenju vse ok.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2010 17:24:30   
K_a_t_i
Anonimna, +15 je lepa zaloga. Razmišljaj logično - dete je že veliko, v želodčku ni več prostora. Zato verjetno ješ večkrat po malem kar je pravilen način prehranjevanja. Ne skrbi, ziher je vse ok!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2010 21:16:37   
tejči28
Nič ni narobe.Jaz sem zadnji mesec shujšala za 1kg,pa je bilo vse ok.Če ješ enako kot prej le drugače razporejeno je vse ok.+15kg je kar lepa številka.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2010 23:45:57   
frutka_
Meni se zdi, da si si naredila fajn zaloge s +15kg. Do konca se ne rabiš zredit čisto nič več pa bo dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2010 6:53:10   
tintin
nič narobe. Jaz sem noseča zdaj 39t in sem od začetka januarja dobila gor 2 kili, vse skupaj 8,5. Hb, bo potem vsaj manj za dol spravljat!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2010 7:25:36   
natasarobi
Jaz sem kar nekaj tednov zavami cca 10, pa sem spraševala na MON-u ali je kaj narobe, ker sem izgubila 1kg zaradi  težav z zobom. Napisala sem tudi koliko kg sem se zredila (cca 5), pa je bil odgovor, da tudi če se do konca ne zredim ne bo nič narobe, ker imam dovolj zaloge razen, če sem velika 1,90 ali več.

Tako, da mislim, da tudi pri tebi to ne bi smelo biti težava.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2010 12:01:21   
Anonimen
HVALA VSEM ZA ODGOVORE!

ker sem med bolj "suhcenimi" me niti ne skrbi preveč, če mi kakšen kilogramček ostane (pa vem, da bodo ti, ki si jih najbolj želim, lepo izginili-tazadna, joške, pa ličke-na obrazu....).
Me pa je res skrbelo, ker mi tehtnica ni pokazala niti dekice več, kot pred mesecem dni. In res lepo jem normlano, celo ne "odvajam" na veliko (jap, zaprtje....), kilaža pa stoji.
Še enkrat hvala za vse odgovore (sem mislila, da mora zdaj SPLOH it teža gor....)!

Lepe dneve in mirne noči vsem user posted image še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!